geplaatst op 09 januari 2024

Loading

Sinds 1 februari 2024 versterkt Roy Rosenbrand Team Van der Heijden. Een advertentie op sociale media bracht Roy naar Van der Heijden, waar de samenwerking al snel begon onder het genot van een goede kop koffie.

Projecten en familiegevoel

“Voordat ik solliciteerde, trokken de diverse projecten en het familiebedrijf me al aan. Nu ik hier werk, ervaar ik de breedte van onze projecten, variërend van woningen en scholen tot bedrijfspanden, zorgprojecten en distributiecentra’s. De bedrijfscultuur voelt als een familie, je voelt je snel thuis.”

Grootste motivatie

“De gezellige collega’s en het boeiende werk zijn mijn grootste motivatie om ‘s ochtends op te staan. Voor mij betekent “Bouwen kán anders” vooral een werkwijze waarbij goed overleg en luisteren naar elkaars mening centraal staan. Hier krijg ik de ruimte om mijn ideeën over hoe iets gemaakt kan worden in te brengen.”

Ruimte voor ontwikkeling

“Bij Van der Heijden is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn altijd mogelijkheden om te groeien, zowel op vakgebied als op persoonlijk vlak.”

Verjaardag praat

“Als ik op een verjaardag over mijn werk vertel, dan heb ik het over de gave projecten die we realiseren, maar ook over de collegialiteit en het sterke teamverband binnen Van der Heijden.”

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar indrukwekkende projecten in verschillende marktsegmenten worden gerealiseerd, en waar de Brabantse gezelligheid voelbaar is? Zoek dan niet langer en kom een kop koffie bij ons drinken!  https://www.vd-heijden.nl/werken-bij/.

Roy Rosenbrand