geplaatst op 24 april 2024

Loading

Sinds 4 december 2023 vervult Sil Scholten de rol van financieel administrateur binnen ons team. Een berichtje via de sociale media was het startpunt. We spraken hem over zijn ervaringen tot nu toe binnen ons bedrijf.

Eerste gevoel gelijk goed

“Nadat ik een LinkedIn-bericht had ontvangen, bezocht ik de website en was ik meteen onder de indruk. Na meerdere prettige gesprekken met Emiel en Bart, waarin ik een positief beeld kreeg van hoe het is om bij Van der Heijden te werken, is mijn indruk de afgelopen 5 maanden alleen maar versterkt. Binnen het bedrijf heerst een duidelijke visie, wat het werken hier erg prettig maakt”

Vrijheid en vertrouwen als fundament

“Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de financiële administratie elke dag op orde is, zodat mijn collega’s daarop kunnen voortborduren. Sinds ik hier werk, ervaar ik veel vrijheid in de uitvoering van mijn taken. We werken samen als een team, maar ik voel ook de ruimte en het vertrouwen om zelfstandig te werken aan taken.”

Wil om te verbeteren

Binnen het gehele team wordt constant gezocht naar verbetering. Samen met mijn collega’s zijn we benieuwd naar waar er ruimte is voor verbetering en hoe we het nog beter kunnen aanpakken. Deze visie vertegenwoordigt voor mij echt de werkwijze van ‘Bouwen kán anders’ en de LEAN-methode die we gebruiken sluit hier goed op aan!”

Kansen voor persoonlijke groei

“Naast verbeteringen op teamniveau, zijn er ook kansen als het gaat om individuele doorgroeimogelijkheden. Al bij een van onze eerste gesprekken is er aangegeven dat er aandacht is voor doorgroeimogelijkheden, als mijn ambities daar liggen”

Work hard, play hard

“Ik werk op een leuke afdeling waar veel verschillende leeftijden vertegenwoordigd zijn, wat zorgt voor een mooie dynamiek. Ondanks het leeftijdsverschil hebben we een super fijne klik. Door de diversiteit in ervaring kan ik veel van hen opsteken, wat erg prettig werkt. In het team is er naast hard werken ook ruimte voor een praatje. De informele en sociale sfeer dragen voor mij bij aan de gezelligheid.”

Kortom, wat is Van der Heijden voor een werkgever?

“Van der Heijden is een bedrijf waar het prettig werken is, omdat er een duidelijke visie is op hoe we willen werken. We streven voortdurend naar verbetering en er is naast hard werken ook ruimte voor een praatje. Zo is het altijd gezellig druk in de kantine. Die informele sfeer is voor mij een belangrijk onderdeel van het werken bij Van der Heijden.”

Zie je dit ook zitten? Bouw dan hieraan mee > https://www.vd-heijden.nl/werken-bij/