geplaatst op 02 november 2020

Loading

Geslaagde drive-through 

De verkoop van de woningen Fase 1 van Het venster van Made is officieel gestart! Afgelopen zaterdag organiseerden we daarvoor een heuse drive-through op locatie van Van Iersel Geveltechniek. Geïnteresseerden kwamen met de auto of met de fiets naar de locatie aan de Zijlbergseweg 31 te Made. Ze ontvingen informatie over de woningen en kregen een toelichting op de verkoopprocedure. Op deze manier konden we de brochure toch op een persoonlijk en coronaproef overhandigen aan geïnteresseerden. Het was een geslaagde dag!

In Fase 1 gaan we 12 tussenwoningen, 8 hoekwoningen, 8 halfvrijstaande woningen en 5 vrijstaande/vrijstaand-geschakelde woningen allemaal BENG-ready realiseren (Bijna Energieneutraal Gebouwen). Tot 9 november a.s. kan er worden ingeschreven voor één of meerdere woningen. Na afloop van de inschrijftermijn worden de woningen toegewezen. 

Ben je  niet in de gelegenheid geweest hierbij aanwezig te zijn, dan kunnen we je de informatie ook laten toesturen. Zie voor meer informatie www.hetvenstervanmade.nl of neem telefonisch contact op met Van de Water makelaardij op telefoonnummer 0162–447447.

 
Start verkoop Made