geplaatst op 08 februari 2021

Loading

Originele start verkoop bij jou thuis!

Zoals in een eerder nieuwsbericht  al is aangekondigd, start op 20 februari de verkoop van de 21 appartementen uit de tweede fase van het plan “Het venster van Made”. Vanaf dat moment zijn de brochures beschikbaar.

Originele start verkoop bij jou thuis!

Vanwege de geldende Coronamaatregelen hebben we een andere manier bedacht om je te kunnen voorzien van de volledige informatie. We komen de brochure bij jou thuis afgeven!

Regio Made

Woon je in de regio Made, dan wordt de brochure op zaterdag 20 februari tussen 9.00 uur en 17.00 uur thuis bezorgd. We serveren dan (Corona-proof) een kopje koffie, thee of warme chocolademelk met iets lekkers. Zo kun je thuis dan meteen heerlijk gaan zitten en een kijkje nemen in de brochure!

Samen met de brochure krijg je de prijslijst, een inschrijfformulier en een brief waarin we nadere uitleg geven over de verkoopprocedure. Je hebt ruim de tijd om de brochure te bestuderen en om je keuze kenbaar te maken. De deadline voor het inschrijven is maandag 1 maart 2021 (12.00 uur).

Meld je aan voor deze service

Woon je in de regio Made en wil je van deze thuisbezorgservice genieten? We horen het graag. Door het invullen van dit formulier kun je aangeven of je de brochure op 20 februari thuis bezorgd wilt krijgen, of dat je liever de brochure per post of digitaal ontvangt.

Globale planning

Hieronder vind je een inschatting van het moment waarop de bezorger bij je langskomt. Dit is slechts een inschatting omdat we op dit moment nog niet precies weten op hoeveel adressen we gaan bezorgen:

Postcode 4921:                      (eerste helft van) de ochtend
Postcode 4924-4927:             tweede helft van de ochtend / begin van de middag
Postcode 4901-4911:             (tweede helft van) de middag

Retourneer het formulier uiterlijk 17 februari 12.00 uur

Stuur het formulier uiterlijk woensdag 17 februari a.s. 12.00 uur naar ons terug. Formulieren die ná 12.00 uur op woensdag 17 februari bij ons binnen komen, kunnen helaas niet meer in de bezorgroute worden meegenomen. De brochure volgt dan digitaal of per post.

Buiten de regio Made?

Woon je niet binnen de bovengenoemde postcodes? Laat dan via het formulier weten of je de brochure per post of digitaal wilt ontvangen? De informatie komt dan naar je toe!

Alvast veel plezier met het doornemen van de brochure. Houd de website van Het venster van Made ook goed in de gaten. Vanaf 20 februari a.s. krijg je hier via ‘de appartementenzoeker’ een goed beeld krijgt van de ligging van je favoriete appartement. Mochten er naar aanleiding van dit bericht vragen zijn neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0162 – 447 447 of per e-mail via nieuwbouw@vandewatergroep.nl.