geplaatst op 14 maart 2024

Loading

Als Van der Heijden streven we samen met PUYCK Ontwikkeling en Archifit naar een duurzamere toekomst met ons circulaire woningbouwconcept. Onze focus ligt op impact maken en bijdragen aan een beter klimaat, aan betaalbaarheid en de kwaliteit van de woningen. Hiermee bieden we een antwoord op de groeiende vraag naar snelle, toekomstgerichte en bereikbare woningen voor iedereen. 

Deze circulaire woningen zijn niet alleen nul-op-de-meter, maar ook natuurinclusief, klimaatadaptief én betaalbaar. Dit betekent dat we niet alleen bijdragen aan een vermindering van CO²-uitstoot, maar ook aan de natuurlijke omgeving, de flora en fauna en een betere aanpassing aan klimaatverandering, zoals hittestress of steeds extremere regenval. We passen hergebruikte materialen toe, zoals dakpannen, en zelf geteelde biobased materialen om de cirkel rond te maken.

Hoe we dit doen? Het antwoord ligt in onze aanpak. Met een slim 3D-ontwerp en uitvoerbare BCI-score, zijn we in staat om snel en efficiënt circulaire woningen te realiseren. Door gebruik te maken van verticaal bouwen met emissieloos materieel, kunnen we zelfs een woning in slechts één dag wind- en waterdicht maken.

Vanaf het prille initiatief tot aan de uiteindelijke realisatie, zorgt onze integrale aanpak voor een vlotte doorlooptijd. 

Geïnteresseerd in het bouwen van een circulaire woning op korte termijn? Maak een afspraak en ontdek hoe jullie het verschil kunnen maken met het ideale toekomstbeeld.

Bekijk een voorbeeldproject hier: Betaalbare, Schaalbare, Circulaire woningen Den Hoek.