geplaatst op 28 februari 2012

Loading

In nieuwbouwproject Akkerwinde in Schaijk is onlangs de laatste woning van Van der Heijden bouw en ontwikkeling verkocht. Het betrof de laatste woning van de in totaal 35 woningen van deze fase. Projectontwikkelaar Arno van der Heijden van Van der Heijden bouw en ontwikkeling en Joris Welten van Van der Krabben makelaardij zijn zeer tevreden met dit resultaat. “Een mooie opsteker in deze roerige woningmarkt”, zo vinden beide heren. “Behaald door de combinatie van goede woningen op een mooie locatie. Maar ook de nauwe samenwerking en de geboden maatwerkoplossingen spelen een belangrijke rol!”

Kwaliteit
De wijk Akkerwinde biedt de bewoners een vrije ligging in het open, groene landschap van Schaijk. Kopers konden kiezen uit rijwoningen met afwisselende hoogteaccenten en twee-onder-één-kapwoningen. “Deze aantrekkelijke variëteit aan woontypen op ruime kavels sprak veel mensen aan”, vertelt Welten. Ook het geboden comfort dankzij de vloerverwarming en -koeling werd gewaardeerd. Maar in deze woningmarkt gooien de verkoop van een eigen woning en de financierbaarheid regelmatig roet in het eten. “Dan maken een goed financieel advies en maatwerkoplossingen het verschil”, aldus de makelaar.

Maatwerk
Van der Krabben en Van der Heijden bouw en ontwikkeling werken al geruime tijd nauw samen. “We zijn dus goed op elkaar ingespeeld”, legt Van der Heijden uit. “Van der Krabben bekijkt samen met de kopers wat hun specifieke wensen zijn en wij zijn bereid mee te denken. Soms kan het helpen als de koop wat later kan passeren. En in enkele gevallen hebben we zelfs de huidige woning van een koper gekocht. Om zo de zekerheid te bieden die veel mensen zoeken.”

Volgende stap
Van der Heijden ziet de volgende fase van Akkerwinde dan ook met vertrouwen tegemoet. “Uit ons koperstevredenheidsonderzoek blijkt dat de wijk goed scoort. De mensen die er wonen zijn blij met hun nieuwe thuis. Ze waarderen het eigen karakter en de sfeer. Ook de ligging en de ruime opzet vinden ze prettig. Bovendien ondervindt men nu aan den lijve hoe duurzaam de woningen zijn. Dankzij het comfort en het terugkerend voordeel van de lagere energierekening. Dat wil toch iedereen”, meent Van der Heijden.