geplaatst op 14 oktober 2020

Loading

Net een familie

Hey, ik ben Frank de Groot. Sinds december 2019 servicecoördinator bij Van der Heijden. Vorig jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in de service. Ik wilde graag een baan met diverse werkzaamheden. Nou, dat is gelukt! Bij mij is geen dag hetzelfde. Plannen is een uitdaging. Er kunnen op elk moment allerlei taken tussendoor komen. Juist dit maakt mijn werk leuk en afwisselend.

Team

We hebben een jong en dynamisch team bij Van der Heijden. We vullen elkaar aan en iedereen staat voor elkaar klaar. Voor de grap zeggen we wel eens dat we net een ‘soort familie’ zijn. En zo voelt het ook. We zijn harde werkers, maar er wordt ook met elkaar gelachen. Wanneer je wel eens een stapje extra voor iemand moet doen, doe je dat gewoon.

Van der Heijden is erg betrokken. Ik voel me hier echt gewaardeerd en ik merk dat ze oprecht geïnteresseerd zijn. Bijvoorbeeld toen ik mijn tweede zoontje had gekregen, ontving ik nog dezelfde dag thuis een bos bloemen. Dat zijn kleine dingen die ik erg waardeer en waarmee Van der Heijden ons regelmatig verrast.

Efficiënt bouwen 

Bij Van der Heijden focussen we ons op het efficiënt bouwen. We streven altijd naar een optimale woning. Van elk project leren we en die ervaring nemen we weer mee bij een volgend project. Bij het project Isabellaveld in Vught hebben we met het hele bouwteam een evaluatie gehouden. Het project wordt van onder tot boven toegelicht. Alle oplever- en servicepunten worden eruit gehaald en opgelost. Bij een volgend project weten we wat we anders en nog beter kunnen doen.

Samenwerken

Ik werk zelf in veel verschillende teams. Ik heb wel twee vaste ‘compagnons’ waarmee ik altijd samenwerk. Daarmee overleg ik veel en wij geven elkaar ook feedback. Ik kan echt leren van mijn collega’s. Verder heb ik veel vrijheid in het maken van keuzes. De gehele dag ben ik bezig met het vinden van de juiste oplossingen. En wanneer ik vind dat er iets van mijn eigen werkzaamheden sneller kan, kan ik dit aangeven en verbeteren.

Ben jij op zoek naar een plek waar je jezelf kan ontwikkelen en waar het teamgevoel hoog in het vaandel staat? Dan past Van der Heijden bij jou! Er is hier veel ruimte om te groeien en leren. Je wordt ook echt gehoord en gewaardeerd als medewerker. Bekijk de vacatures en solliciteer gemakkelijk via de website.  

Frank de Groot met collega's