','

' ); } ?>

OPTIMAAL RENDEMENT UIT ZAKELIJK VASTGOED

Succesvol beleggen in zakelijk vastgoed vraagt om doordachte keuzes. Hoe slimmer de optimalisaties, hoe hoger je rendement. Ook kostprijs speelt een hoofdrol. Met Van der Heijden haal je de kennis, ervaring en betrokkenheid in huis om het optimum te bereiken.

SCHERPE KOSTPRIJS DOOR LEAN WERKEN EN KETENSAMENWERKING

Van der Heijden werkt met vaste partners die net zoals wij inhoud geven aan slim en kostenefficiënt samenwerken. Elke vorm van verspilling gaan we tegen.

INZICHT IN
KOSTPRIJS EN MARGES

Transparant samenwerken is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Wij laten je graag zien hoe de kostprijs tot stand komt, wat onze marge is en hoe die in elkaar zit. Samen zoeken naar de scherpste kostprijs.

OPTIMAAL RENDEMENT,
OOK IN DE TOEKOMST

Hoe borgen we optimaal rendement in de toekomst? Hoe komen we tot het maximale aantal verhuurbare meters? Doordachte planoptimalisaties leveren veel winst op.

Extra toekomstwaarde door BREEAMFM-Global en TAPA

Met het BREEAM-certificaat vergroot je de toekomstwaarde van je pand. Van der Heijden heeft ruime ervaring met BREEAM en zet die graag in voor jouw project.

BELANGEN BELEGGER
EN HUURDER VERENIGD

Rendabel voor de belegger; comfortabel en betaalbaar voor de huurder. Door programma’s van eisen samen te voegen, creëren we een toekomstbestendige oplossing.

KORTE
DOORLOOPTIJD

Is er een ‘go’ voor het project? Wij staan in de startblokken! Wij zijn in staat om in het hele traject de doorlooptijden te verkorten. Met een zeer korte bouwtijd als resultaat.

"Van der Heijden laat echt zien dat bouwen anders kan."

Martijn Kuijken Directeur Project Management Benelux bij Prologis Lees meer

KAN DE BOUWTIJD KORTER OF DE KOSTPRIJS LAGER?

MEEDENKEN EN ADVISEREN

Wij denken mee, adviseren en optimaliseren. Door goed te luisteren en gebruik te maken van onze logistieke kennis en jarenlange ervaring, komen we snel tot een eerste ontwerp en een goede raming van de bouwkosten. Vervolgens gaan we optimaliseren. Kan de bouwtijd korter of de kostprijs lager? Samen werken we toe naar het ideale plan. Qua maakbaarheid, doorlooptijd, kostprijs en toekomstwaarde.

OP NAAR DE IDEALE BUSINESSCASE

Met Van der Heijden weet je waar je aan toe bent. Qua bouw en kosten, maar ook qua toekomstrendement, terugverdientijd en duurzaamheid. Wij  zijn je partner in de complete businesscase.

TOTAALOPLOSSING

Van der Heijden heeft specialisten op veel gebieden. Het complete traject van planvorming tot bouw is bij ons in goede handen. De engineering verzorgen wij samen met ons zusterbedrijf Archifit. Architecten selecteren we zorgvuldig, op basis van jouw vraag en ons gevoel daarbij.

Lean werken is geen modewoord bij
Van der Heijden. Het betekent slim
samenwerken en elke vorm van verspilling
voorkomen. Het resultaat zie je terug
in onze kostprijs.

Algemeen directeur Emiel Bongers, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Emiel Bongers

Algemeen directeur

+31 (0) 486 46 81 24 ebongers@vd-heijden.nl