geplaatst op 06 april 2023

Loading

Sinds september 2022 is Kjeld Kluijtmans werkvoorbereider bij Van der Heijden.

Beter worden in wat ik doe

Mijn drijfveer is om beter te worden in wat ik doe en mijn project elke dag weer een stukje dichter bij het eindresultaat te brengen. Bij Van der Heijden krijg ik veel vrijheid en kansen om mijn bouwkundige kennis verder te ontwikkelen door de ervaren collega’s die Van der Heijden in huis heeft. 

Samen, slimmer, sneller en beter

We streven altijd naar het leveren van kwaliteit en hoe we de bouwtijd verder kunnen verkorten. Dit doen we onder andere door in het voortraject samen te werken met vaste onderaannemers.
Een mooi voorbeeld van hoe ‘Bouwen anders kán’. Ik heb een fijne start gemaakt en werk met plezier aan mooie projecten.

Collega worden?

👉https://www.vd-heijden.nl/werken-bij/.