geplaatst op 02 november 2017

Loading

Een feestelijke dag! Vandaag vieren we het feit dat ons nieuwbouwproject voor Koster Keunen in Bladel na slechts 5,5 week bouwen het hoogste punt bereikt. De sfeer is uitzonderlijk goed en de uitvoering verloopt razendsnel, wat regelmatig zorgt voor een positief verraste opdrachtgever. Directeur Gerben Boersma sprak dan ook erg lovend: ”Bouwen met Van der Heijden is een feestje”. Als blijk van waardering vond de opdrachtgever dit daarom een mooi moment om te vieren met bouwpartners en al hun medewerkers die betrokken zijn bij de realisatie van dit project. 

IMG_6598IMG_6601  

Koster Keunen wist ons te vinden via enkele ambassadeurs, oftewel; enkele trotse opdrachtgevers/adviseurs die in het verleden al met ons bouwden en ons aanbevolen. Zo kregen we hier de kans om bouwteampartner te worden. De meest ultieme vorm van een beginnende samenwerking door aansluiting op gebied van inspiratie, daadkracht, vooruitstrevendheid en betrouwbaarheid.

IMG_6595

De geplande oplevering van de productie- en techniekruimte is eind december 2017. Naar verwachting zullen de kantoren begin 2018 opgeleverd worden. Klik hier voor meer informatie over dit project.