geplaatst op 12 april 2023

Loading

Pim Van Heesch deed in 2018 vakantiewerk bij Van der Heijden. In 2019 volgde daarop nog een stageperiode. Sinds september 2022 is hij gestart in de rol van assistent uitvoerder en begeleidt hij onder andere de bouw van Kindcentrum De Dromedaris in Beuningen.

Menselijk én professioneel

Voor mij heeft Van der Heijden de juiste verhouding tussen menselijk en professionaliteit. De zelfsturende projectteams die werken met moderne middelen en werkwijzen worden afgewisseld met de juiste dosis persoonlijk contact en gezellige feestjes.

Korte lijnen

In mijn eerste maand heb ik mij kunnen oriënteren binnen de organisatie. Zowel op kantoor als op de bouwprojecten. Dit heeft er toe geleid dat ik in sneltreinvaart kennis heb gemaakt met mijn collega’s en die korte lijntjes werpen nu zijn vruchten af.

Betrokkenheid en kennis

In mijn eerste project als uitvoerder word ik al meteen uitgedaagd en dat ligt mij goed. Ik ervaar de betrokkenheid van collega’s als zeer positief. Er zit veel kennis binnen de organisatie. Dit biedt mij de gelegenheid om mezelf te ontwikkelen en samen tot het gewenste eindresultaat te komen. 

Jezelf ontwikkelen

Ik heb tot nu toe ervaren dat ik me bij Van der Heijden snel kan ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Het is de geschikte organisatie, om die stijgende lijn door te zetten.
Ook op zoek naar mogelijkheden om jezelf binnen een bedrijf verder te ontwikkelen? 👉https://www.vd-heijden.nl/werken-bij/.