','

' ); } ?>

Sociale huurappartementen op het mooiste plekje van Sint-Oedenrode

Algemene informatie

juli 2021
26 appartementen SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN

Op de locatie van het voormalig Fioretti College komen 26 sociale huurappartementen op een unieke locatie bij het park van Kasteel Henkenshage.

Lees meer

Bouwteamovereenkomst

Bouwteamovereenkomst Fioretti huurappartementen Sint-Oederode

De bouwteamovereenkomst is ondertekend. Op de foto Karl-John Burgmans van Woonmeij en Ferry Verstappen.

Bouw van start

oktober 2022

De grondwerkzaamheden voor de 26 appartementen aan de Kasteellaan in Sint-Oedenrode zijn gestart. We realiseren de appartementen in opdracht van woningcorporatie Woonmeij.
Rik Compagne, wethouder bij gemeente Meierijstad, nam voor de gelegenheid plaats in de graafmachine.

Lees meer

Hoogste punt viering

Tijd voor een feestje op het bouwterrein aan de Kasteellaan in Sint-Oedenrode. Samen met Woonmeij bereikten we het hoogste punt van de 26 sociale huurwoningen. Voor deze mijlpaal hesen wethouder Rik Compagne en enkele toekomstige bewoners de vlaggen naar de top. Tijdens de viering mochten zij voor het eerst een woning alvast bezichtigen. Daarnaast konden buren alvast kennis maken met elkaar.
Dankzij de open en transparante samenwerking verloopt de bouw voorspoedig. Naar verwachting worden de appartementen eind september 2023 opgeleverd.

 

 

Wonen omringd door groen

oktober 2023

Ze zijn gereed! De 26 appartementen aan de Kasteellaan in Sint-Oedenrode zijn opgeleverd. In opdracht van Woonmeij realiseerden we het appartementencomplex op een unieke locatie bij het park van Kasteel Henkenshage.
De open en transparante samenwerking was de sleutelfactor voor het succesvol verlopen van dit bouwproject. Alle betrokken partijen konden hierdoor effectief informatie en kennis delen en werkzaamheden proactief aanpakken.
De appartementen hebben twee slaapkamers en daardoor zijn ze toegankelijk voor één of tweepersoons huishoudens. We wensen alle huurders heel veel woongenot toe op deze speciale plek in het groen.

Uniek wonen in een kasteeltuin