','

' ); } ?>

Nieuwbouw 69 sociale huurwoningen AREA

In 2019 zijn we, in samenwerking met woningcorporatie Area, begonnen met de bouw van 69 sociale huurwoningen. De woningen zijn verdeeld over vijf verschillende locaties. In Veghel staan 28 woningen aan de Jan van Galenstraat te Veghel, 12 woningen aan de Groen van Prinstererlaan en 6 woningen aan de Evertsenstraat. In Odiliapeel zijn 12 woningen gebouwd aan de Spechtenlaan en 11 woningen aan de Abdijlaan te Uden.

De eerste bouwwerkzaamheden zijn gestart in het eerste kwartaal van 2019 en begin 2020 zijn alle 69 woningen opgeleverd.

De woningen zijn gebouwd volgens ons woningbouwconcept. Dit concept zorgt ervoor dat de huizen als lego elementen op de bouwplaats worden gemonteerd. De casco wandelementen komen in zijn geheel aan op de bouw en zijn op dat moment al voorzien van kozijnen en glas. Dit zorgt ervoor dat de huizen sneller wind- en waterdicht zijn, wat ten goede komt aan de kwaliteit. Daarnaast zorgt deze manier van bouwen voor minder verkeersbewegingen dan bij een traditionele bouwmethode. Ook betekent dit een kortere uitvoeringstijd, wat beide voordelig is voor de omgeving.

Het project kent verschillende type woningen, met name bedoeld voor de grote vraag aan één- en twee persoonshuishoudens. Ook kent dit project een ruime diversiteit aan plattegronden. De woningen op de locatie de Groen van Prinstererlaan en een 8-tal woningen aan de Jan van Galenstraat hebben naast hun woonkamer en keuken ook een badkamer en een slaapkamer op de begane grond. Woningen die dit soort plattegronden kennen, noemen we levensloopbestendige woningen.

Wat Van der Heijden biedt, past bij wat wij willen.

Jan van Vucht Directeur-bestuurder van Area Lees meer

De huizen worden gebouwd volgens het woningbouwconcept van Van der Heijden.

Arno van der Heijden, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Arno van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 arno@vd-heijden.nl