Nieuwbouw kantoor en brandweerkazerne Zeeland

Gunning van de opdracht.

juni 2022

De overeenkomst voor de bouw van de nieuwe Brandweerkazerne in Zeeland is getekend. Opdrachtgever Veiligheidsregio Brabant-Noord (VRBN) gaf aan dat de opdracht is gegund vanwege de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit van het project. Het pand komt aan de Voederheil in Zeeland en zal naar verwachting augustus 2023 gereed zijn.

Algemene informatie

juni 2022
Brandweerkazerne Zeeland

Voor Veiligheidsregio Brabant-Noord (VRBN) realiseren we de nieuwbouw van de Brandweerkazerne in Zeeland. Het nieuwe pand bestaat uit een brandweerkazerne én een kantoor.

Lees meer

Met de vlag omhoog.

Op 9 november, stonden we stil bij de voortgang van de bouw van de nieuwe kantoorlocatie en brandweerkazerne in Zeeland. Er is sinds de start al veel gebeurd. Voor een ‘officiële handeling’ kwamen medewerkers en alle betrokkenen van de bouw bij elkaar.

Lees meer

Viering hoogste punt.

februari 2023
Hoogste punt brandweerkazerne zeeland

De kantoorlocatie en brandweerkazerne in Zeeland krijgt steeds meer vorm! Om dit te vieren werden alle bouwcollega’s getrakteerd op een heerlijk frietje.
“Iedereen op de bouw werkt dag in dag uit ontzettend hard. Het gaat goed met de bouw en alles verloopt volgens planning, daar zijn we enorm trots op. We kijken er naar uit om later dit jaar onze nieuwe locatie in gebruik te nemen”, aldus Willem van Cuijk projectleider Veiligheidsregio Brabant-Noord.

De beste in prijs-kwaliteitverhouding