','

' ); } ?>

Nieuwbouw kantoor en brandweerkazerne Zeeland

Gunning van de opdracht.

juni 2022

De overeenkomst voor de bouw van de nieuwe Brandweerkazerne in Zeeland is getekend. Opdrachtgever Veiligheidsregio Brabant-Noord (VRBN) gaf aan dat de opdracht is gegund vanwege de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit van het project. Het pand komt aan de Voederheil in Zeeland en zal naar verwachting augustus 2023 gereed zijn.

Algemene informatie

juni 2022
Brandweerkazerne Zeeland

Voor Veiligheidsregio Brabant-Noord (VRBN) realiseren we de nieuwbouw van de Brandweerkazerne in Zeeland. Het nieuwe pand bestaat uit een brandweerkazerne én een kantoor.

Lees meer

Met de vlag omhoog.

Op 9 november, stonden we stil bij de voortgang van de bouw van de nieuwe kantoorlocatie en brandweerkazerne in Zeeland. Er is sinds de start al veel gebeurd. Voor een ‘officiële handeling’ kwamen medewerkers en alle betrokkenen van de bouw bij elkaar.

Lees meer

Viering hoogste punt.

februari 2023
Hoogste punt brandweerkazerne zeeland

De kantoorlocatie en brandweerkazerne in Zeeland krijgt steeds meer vorm! Om dit te vieren werden alle bouwcollega’s getrakteerd op een heerlijk frietje.
“Iedereen op de bouw werkt dag in dag uit ontzettend hard. Het gaat goed met de bouw en alles verloopt volgens planning, daar zijn we enorm trots op. We kijken er naar uit om later dit jaar onze nieuwe locatie in gebruik te nemen”, aldus Willem van Cuijk projectleider Veiligheidsregio Brabant-Noord.

Sleutels overhandigd.

Op 21 juli, vond de technische oplevering plaats van het nieuwe kantoor met brandweerkazerne in Zeeland. Deze opdracht mochten wij realiseren voor Veiligheidsregio Brabant-Noord.

Projectleider Willem van Cuijk van Veiligheidsregio Brabant-Noord: “”𝘞𝘦 𝘵𝘳𝘰𝘵𝘴 𝘰𝘱 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘪𝘯𝘥𝘳𝘦𝘴𝘶𝘭𝘵𝘢𝘢𝘵. 𝘋𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘪𝘦𝘱 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘶𝘯𝘪𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘸𝘢𝘴 𝘰𝘱𝘦𝘯, 𝘦𝘦𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘦𝘯 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘴𝘱𝘢𝘳𝘢𝘯𝘵. 𝘋𝘦 𝘶𝘪𝘵𝘥𝘢𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘸𝘦 𝘵𝘦𝘨𝘦𝘯𝘬𝘸𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘸𝘰𝘯𝘯𝘦𝘯.”

De nieuwe kazerne heeft meer regionale functies gekregen. Er zullen brandweervrijwilligers worden opgeleid. Er is ruimte voor het onderhoud van brandweerauto’s en het wassen van brandweerpakken voor de brandweerkazernes uit de regio. En er is een logistiek centrum voor de bevoorrading. Het vloeroppervlak bedraagt ongeveer 3500m2 verdeeld over twee lagen. Het gebouw heeft een mos sedum dak gekregen. In het ontwerp, van Architect Croonenburo 5, is ook aandacht voor het welzijn van medewerkers meegenomen. Zo is er op het dak van het magazijn een daktuin aangelegd waar medewerkers gebruik van kunnen maken.

Vanaf september wordt het pand volledig in gebruik genomen.

Artikel Industriebouw

Opening

januari 2024

Op 12 januari 2024 vond de officiële opening plaats. Met één druk op de knop werd de locatie geopend door De voorzitter van Veiligheidsregio Brabant-Noord en door de commandant Brandweer. In het LinkedIn bericht deelde Veiligheidsregio Brabant-Noord een overzichtsvideo. 

De beste in prijs-kwaliteitverhouding