Nieuwbouw 24 appartementen te Veghel

Opnieuw mogen wij bouwen voor opdrachtgever Area. Dit keer bestaat het project uit 24 appartementen gelegen aan de Hoogstraat 22-32 in Veghel. Op het terrein, waar de nieuwe appartementen worden gebouwd, was voorheen parkeerplaats ‘Het Vaticaan’ .

Het gebouw krijgt drie bouwlagen. De appartementen hebben een grootte van 60 tot 75 m2 en zijn geschikt voor een- en tweepersoonshuishoudens. Een deel van de appartementen beschikt over één slaapkamer en een deel beschikt over twee slaapkamers. Ze beschikken allemaal over een berging en balkon en worden energiezuinig en zonder gasaansluiting gebouwd. Aansluitend aan het bestaande parkeerterrein, worden extra parkeerplaatsen aangelegd. 

De 24 nieuwe duurzame appartementen worden uitgevoerd met de zogenoemde grondbronboringen op locatie. Een grondboring is een manier die wordt gebruikt om een waterbron aan te leggen. Daarnaast worden de woningen voorzien van een brine/water warmtepomp, ventilatie-installatie en per appartement PV-panelen.

Momenteel realiseren we voor Area ook 6 sociale huurwoningen aan de Nederboekt en  21 sociale huurwoningen verdeeld over 2 locaties. Aan de spoorlaan en achter de voormalige LTS te Veghel. Neem gerust een kijkje op de projectpagina’s.

Wat Van der Heijden biedt, past bij wat wij willen.

Jan van Vucht Directeur-bestuurder van Area Lees meer

Wij zijn blij dat de samenwerking met Area wordt voortgezet.

Rob van der Heijden

Rob van der Heijden

Projectleider

031 (0) 486 46 18 55 rvdheijden@vd-heijden.nl