','

' ); } ?>

Nieuwbouw 24 appartementen te Veghel

Opnieuw bouwden we voor opdrachtgever Area. Het project bestond uit 24 appartementen gelegen aan de Hoogstraat 22-32 in Veghel. Op het terrein, waar de nieuwe appartementen zijn gebouwd, was voorheen parkeerplaats ‘Het Vaticaan’ .

Het gebouw heeft drie bouwlagen. De bouw bestaat uit twee bouwblokken, gescheiden door de doorgang naar de achterliggende parkeerplaats. Via een sfeervolle loopbrug zijn ze verbonden en kun je van het ene gebouw naar het andere lopen. De appartementen hebben een grootte van 60 tot 75 m2 en zijn geschikt voor een- en tweepersoonshuishoudens. Een deel van de appartementen beschikt over één slaapkamer en een deel beschikt over twee slaapkamers. Ze beschikken allemaal over een berging en balkon en worden energiezuinig en zonder gasaansluiting gebouwd. Aansluitend aan het bestaande parkeerterrein, zijn extra parkeerplaatsen aangelegd. 

De 24 nieuwe duurzame appartementen zijn uitgevoerd met de zogenoemde grondbronboringen op locatie. Een grondboring is een manier die wordt gebruikt om een waterbron aan te leggen. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een brine/water warmtepomp, ventilatie-installatie en per appartement PV-panelen.

Bij het bereiken van het hoogste punt werd door onder andere Jan van Vucht en Ferry Verstappen een boodschap geschreven op de dakpannen. Een wens namens het gehele betrokken team gericht aan de toekomstige bewoners.

Wat Van der Heijden biedt, past bij wat wij willen.

Jan van Vucht Directeur-bestuurder van Area Lees meer

Wij zijn blij dat de samenwerking met Area wordt voortgezet.

Projectleider Rob van der Heijden

Rob van der Heijden

Projectleider

+31 (0) 486 46 18 55 rvdheijden@vd-heijden.nl