','

' ); } ?>

Duurzame en comfortabele woningen

Algemene Projectinformatie

november 2022
26 NOM woningen Herwijnen

In het midden van nieuwbouwwijk Herwijnen-Oost komen zesentwintig energiezuinige, klimaatadaptieve, natuurinclusieve en circulaire woningen. Die zijn verdeeld in een grote diversiteit van woningtypen: 6 rijwoningen, 4 hoekwoningen, 4 patiowoningen, 10 twee-onder-één-kappers en 2 vrijstaande woningen.

Projectwebsite online

december 2022
Het Vaandel van Herwijnen

De voorbereidingen voor de startverkoop zijn in volle gang. Volgens planning vindt deze in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar (2023) plaats. 
Wil je meer weten over deze woningen en wil jij op de hoogte blijven van de voortgang, maak dan vrijblijvend je interesse kenbaar. Bekijk de projectwebsite op woneninhetvaandel.nl of neem contact op met de makelaar: vanekerenkuiper.nl

Officiële handeling

januari 2023

Een nieuw jaar, een nieuw (t)huis én ruimte voor nieuw leven. 

Leer meer over hoe we dat gaan realiseren.

Lees meer

- PERSBERICHT-

12.01 2023

Waarom dit plan aan Van der Heijden projectontwikkeling is gegund? Lees alles via de ‘Lees meer’ knop.

Lees meer

Start verkoop bekend

15.02 2023

Donderdag 9 maart start de verkoop van de  26 energiezuinige nieuwbouwwoningen. Deze dag is er van 17:00 uur tot 20:00 uur een inloopbijeenkomst op het kantoor van Van Ekeren Kuiper, te Dalem. Je bent van harte welkom voor meer informatie over het project, voor het ophalen van een verkoopbrochure en inschrijfformulier of om bijvoorbeeld in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur over jouw mogelijkheden.

 

Alles gereed voor startverkoop

07.03 2023

Alle voorbereidingen zijn gereed. Helemaal klaar om toekomstige kopers van de juiste informatie te voorzien.

Donderdag 9 maart vindt de startverkoop plaats. 

Op dit moment hebben geïnteresseerden de mogelijkheid om zich volledig te laten informeren over de woningen en hun persoonlijke financiële mogelijkheden. 

Start verkoop als vanouds

09.03 2023

Een geslaagde avond! Al even mogen we weer met meerderen bij elkaar komen. En met zo’n hoge opkomst voelde de start verkoop dan ook weer als vanouds.
WAUW 🤩. Wat een belangstelling is er getoond in het plan.

De makelaars, hypotheekadviseurs en overige collega’s van Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars voorzagen de geïnteresseerden van de nodige informatie. Ook zijn de eerste inschrijfformulieren al ingeleverd.

Kon je er niet bij zijn, loop gerust even mee om een beeld te krijgen van de avond

De eerste handtekeningen

15.04 2023

Afgelopen weekend zijn de eerste koopovereenkomsten getekend. Als het aan deze blije gezichten ligt, dan starten we snel met de bouw van hun nieuwe woning.

In de aankomende weken staan de overige afspraken gepland.

Dit is een mooie start, met betrekking tot de verkoop.

Wij hopen snel te kunnen delen dat er officieel 70% van het plan verkocht is. Vanaf dan kan er officieel gestart worden met de uitvoering van het plan.

70% Verkocht

08.05 2023

Verkocht🤩! En dat waren ook de 19 kopers van de 26 NOM woningen.

Lees meer

Informatiemiddag

30.09 2023
Herwijnen informatiemiddag Verkoop

KOM NAAR DE INFORMATIEMIDDAG OP ZATERDAG 30 SEPTEMBER!

En neem een kijkje op de plek van jouw toekomstige droomhuis en lom meer te weten over de beschikbare woningen en over de bouwplannen.

Lees meer

Officieel startsein gegeven

29.09 2023

In het bijzijn van de grote groep enthousiaste kopers gaf wethouder Jacoline Hartman van Gemeente West Betuwe officieel het startsein voor de uitvoering van de 26 NOM woningen. 

Lees meer

Naar de top met een circulaire pan

06.03 2024

Vandaag vierden wij het bereiken van het hoogste punt in de Gemeente West Betuwe. De viering van het hoogste punt is voor ons een moment om even bewust stil te staan bij het resultaat dat tot nu toe is bereikt en om onze waardering te tonen voor al het harde werk van het fantastische betrokken personeel. En daarbij om de motivatie uit te spreken om met net zoveel energie de volgende fases van dit project aan te pakken!

Lees meer

Bouw in volle gang

01.03 2024

Normaal maken we foto`s vanaf de grond en kunnen we zien hoe de woningen voor onze ogen verschijnen. Maar net zo mooi, en misschien wel mooier, is ook het bovenaanzicht. 

Lees meer

eerste kijkersdag

14.03 2024
Kijkdag kopers Herwijnen

Meten, tekenen, schetsen, nog eens opmeten. Hoe komt de keuken te staan en hoeveel stoelen komen er aan de eettafel? De eerste kopers konden hun meetlint er vast bij pakken. Vandaag kregen zij alvast de kans om de woningen van binnen te bezichtigen en de verschillende ruimtes op te meten. “”𝘞𝘦 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘦𝘳𝘨 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘸𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘦𝘯 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘸𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯 𝘵𝘰𝘵 𝘥𝘦 𝘰𝘱𝘭𝘦𝘷𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨”.- aldus de kopers van een van de woningen. 🗝️

Het Vaandel van Herwijnen is wonen in en tussen de natuur.

Herbert van der Heijden, van der Heijden, Bouwen kan anders

Herbert van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 herbert@vd-heijden.nl