','

' ); } ?>

gewild en goed doordacht nieuwbouwproject

In het hart van Sint-Michielsgestel, onderdeel van het nieuwe centrumplan en gelegen op steenworp afstand van de bourgondische binnenstad van Den Bosch, verrijst het bijzonder fraaie nieuwbouwproject Heeren van Herlaer.  Dit gewilde en goed doordachte nieuwbouwproject omvat 38 rij- en hoekwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen, 3 bungalows en 3 vrijstaande woningen.

De appartementen  uit het plan zijn onderverdeeld in 3 appartementengebouwen. Zo bestaat gebouw 1 uit 11 appartementen, gebouw 2 uit 12 appartementen en gebouw 3 uit 18 appartementen. De appartementen uit gebouw 1 en 2 zijn koopappartementen en de appartementen uit gebouw 3 zullen worden verhuurd. De eerste zes grondgebonden woningen zijn op 27 september 2017 opgeleverd, de overige grondgebonden woningen zijn in januari 2018 opgeleverd. De appartementen van Heeren van Herlaer zijn in het voorjaar van 2018 opgeleverd. 

 

Royale, luxe afgewerkte woningen en appartementen met veel detaillering in de gevels: een betaalbare starterswoning, een levensloopbestendige bungalow, appartement of juist meer ruimte wilt met een tweekapper of vrijstaande woning, Heeren van Herlaer biedt het allemaal. 

 

 

 

 

 

“Wij bieden u veel mogelijkheden uw woning naar eigen wens aan te passen.”

Arno van der Heijden, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Arno van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 arno@vd-heijden.nl