geplaatst op 03 oktober 2017

Loading

SINT-MICHIELSGESTEL – Op maandag 2 oktober brachten burgemeester Jan Pommer, wethouders Ed Mathijssen, Koos Loose, Alexander van den Dungen en gemeentesecretaris Dagmar van Deurzen samen met beleidsmedewerkster Volkshuisvesting, Lenneke van Doren, een bezoek aan de bouwplaats van Heeren van Herlaer in Sint-Michielsgestel. Hier kwamen zij de voortgang van het project en de eerste zes opgeleverde woningen bezichtigen. 

IMG_5897

 

Eerste oplevering al na vier maanden
De bouw van het project is gestart op 10 april 2017. De eerste zes grondgebonden woningen zijn op woensdag 27 september opgeleverd, na een bouwtijd van slechts vier maanden. Gedurende het bezoek aan de bouwplaats heeft het college een inkijk gekregen in de verschillende fasen van het bouwproces. Tevens maakten zij kennis met het uitvoerende bouwteam en de vooruitstrevende werkwijze van Van der Heijden bouw en ontwikkeling.

    oplevering bouwnr. 52 Heeren van Herlage St. Michelsgestel

Trotse kopers Brenda van der Bilt en Joris de Smet ontvangen sleutel van hun nieuwe woning van John van Santvoort, servicecoördinator Van der Heijden bouw en ontwikkeling (midden)                   

 

Woningbouwconcept
Heeren van Herlaer is gebaseerd op ons woningconcept om invulling te geven aan het gebrek aan betaalbare woonruimte. We maken gebruik van prefab elementen waardoor sneller wordt gebouwd, de kwaliteit van de woningen verbetert en de werkomstandigheden voor het bouwteam aangenamer zijn. Deze moderne werkwijze zorgt ervoor dat woningen eerder opgeleverd worden dan bij het toepassen van traditionele bouwtechnieken.

Gemêleerd woningaanbod
De 46 grondgebonden woningen en 41 appartementen zijn gefaseerd opgeleverd. Met Heeren van Herlaer zorgt Van der Heijden in samenwerking met Rehoma voor een breed en gemêleerd woningaanbod aan het Spijt.