','

' ); } ?>

Nieuw project met vertrouwd bouwteam

Algemene informatie

juli 2022
Weijerstaete nieuwbouw 68 huurappartementen Boxmeer vogelvlucht

In Boxmeer aan het openbaar park Weijerstaete binnen het eigen terrein van Mooiland gaan we 68 huurappartementen realiseren. Lees via onderstaande knop meer over het project!

Lees meer

Aannemers-contract getekend

19.07 2022

Op 19 juli jl. ondertekenden Ferry Verstappen namens Van der Heijden en Bart Kivits en Kobbe Vink namens woningcorporatie Mooiland de overeenkomst voor de nieuwbouw van de 2 appartementengebouwen in het plan Weijerstaete fase 4 en 5. Dit project betreft het vervolg op voorgaande reeds gerealiseerde fases binnen het plan Weijerstaete. Opvallend hierbij is dat het met dezelfde bouwteam partijen zal zijn (opdrachtgever, aannemer, bouwkundige uitwerking en installateurs).

Start bouw

september 2022

Inmiddels zijn we gestart met onder andere de boorwerkzaamheden voor de bodembronnen. Deze bronnen worden aangebracht voor het verwarmen van de appartementen. De nultreden huurappartementen krijgen een bodemwarmtepomp die het appartement op een duurzame manier verwarmt en koelt.

 

Lees meer

Eerste officiële handeling

12.12 2022

In 1974 droeg onze uitvoerder Wim Cornelissen, toen nog metselaar, zijn steentje bij aan de nieuwbouw van ‘De Elsendonck’ in Boxmeer. Voor Wim dus extra bijzonder dat bijna 50 jaar later precies op die locatie het plan Weijerstaete verrijst. Op 12 december werd de officiële start van de bouw van 68 huurappartementen voor Mooiland gevierd. Aan Wim de eer om samen met Ferry Verstappen, Bart Kivits (directeur Vastgoed Mooiland) en Bouke de Bruin (wethouder Land van Cuijk) symbolisch de eerste kalkzandstenen te leggen voor de basis van de appartementen.

 

 

Viering hoogste punt

10.07 2023

 

De viering van het hoogste punt 68 appartementen Weijerstaete in Boxmeer stond vandaag op de agenda. Vanuit en rondom de appartementen in aanbouw zag je het bouwteam gemoedelijk tevoorschijn komen om zich voor de feestelijke viering te verzamelen. Na een bedankwoord van Ferry Verstappen en Willie Janssen Steenberg (Senior projectleider Mooiland) volgde het hijsen van de vlag. Er werd een groepsfoto gemaakt en als extra blijk van waardering verraste Mooiland de teamleden met een tegoedbon. Intussen was de frietkar klaar om iedereen te voorzien van een snack (of meer) naar wens.

Opgeleverd

december 2023

𝗕𝗼𝘅𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝘀 𝟲𝟴 𝗵𝘂𝘂𝗿𝗮𝗽𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻 𝗿𝗶𝗷𝗸𝗲𝗿.
“𝘝𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘳 𝘏𝘦𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯 𝘣𝘰𝘶𝘸 𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘥𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘶𝘪𝘵𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘱𝘭𝘢𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘔𝘰𝘰𝘪𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘦𝘯 𝘰𝘰𝘬 𝘥𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘣𝘰𝘶𝘸 𝘨𝘦𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘴𝘦𝘦𝘳𝘥. 𝘞𝘪𝘫 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘳𝘢𝘴𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘷𝘭𝘰𝘵𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘵𝘨𝘢𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘣𝘰𝘶𝘸 𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘰𝘯𝘵𝘻𝘰𝘳𝘨𝘥 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘝𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘳 𝘏𝘦𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯. 𝘞𝘦 𝘬𝘪𝘫𝘬𝘦𝘯 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘨 𝘰𝘱 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘦𝘵𝘵𝘪𝘨𝘦 𝘦𝘯 𝘨𝘰𝘦𝘥𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨.” aldus Willie Janssen Steenberg, senior projectleider bij Mooiland

Harmonie en Melodie, twee nieuwe woongebouwen met ieder 34 sociale huurappartementen in Boxmeer, zijn opgeleverd aan Mooiland. De appartementen zijn duurzaam en energiezuinig. Een bodemwarmtepomp zorgt voor zowel verwarming als verkoeling.

Mooi dat we weer  samen gaan werken aan de volgende fase Weijerstaete.