Nieuw project met vertrouwd bouwteam

Algemene informatie

juli 2022
Weijerstaete nieuwbouw 68 huurappartementen Boxmeer vogelvlucht

In Boxmeer aan het openbaar park Weijerstaete binnen het eigen terrein van Mooiland gaan we 68 huurappartementen realiseren. Lees via onderstaande knop meer over het project!

Lees meer

Aannemers-contract getekend

19.07 2022

Op 19 juli jl. ondertekenden Ferry Verstappen namens Van der Heijden en Bart Kivits en Kobbe Vink namens woningcorporatie Mooiland de overeenkomst voor de nieuwbouw van de 2 appartementengebouwen in het plan Weijerstaete fase 4 en 5. Dit project betreft het vervolg op voorgaande reeds gerealiseerde fases binnen het plan Weijerstaete. Opvallend hierbij is dat het met dezelfde bouwteam partijen zal zijn (opdrachtgever, aannemer, bouwkundige uitwerking en installateurs).

Start bouw

september 2022

Inmiddels zijn we gestart met onder andere de boorwerkzaamheden voor de bodembronnen. Deze bronnen worden aangebracht voor het verwarmen van de appartementen. De nultreden huurappartementen krijgen een bodemwarmtepomp die het appartement op een duurzame manier verwarmt en koelt.

 

Lees meer

Eerste officiële handeling

12.12 2022

In 1974 droeg onze uitvoerder Wim Cornelissen, toen nog metselaar, zijn steentje bij aan de nieuwbouw van ‘De Elsendonck’ in Boxmeer. Voor Wim dus extra bijzonder dat bijna 50 jaar later precies op die locatie het plan Weijerstaete verrijst. Op 12 december werd de officiële start van de bouw van 68 huurappartementen voor Mooiland gevierd. Aan Wim de eer om samen met Ferry Verstappen, Bart Kivits (directeur Vastgoed Mooiland) en Bouke de Bruin (wethouder Land van Cuijk) symbolisch de eerste kalkzandstenen te leggen voor de basis van de appartementen.

 

 

Mooi dat we weer  samen gaan werken aan de volgende fase Weijerstaete.