','

' ); } ?>

Brier59: Work. Eat. Charge.

Algemene informatie

16.01 2023

Voor ontwikkelaar Stein uit ‘s-Hertogenbosch mogen we de nieuwbouw van Brier59 realiseren op een zichtlocatie aan de A59 tussen Oss en ‘s-Hertogenbosch. BRIER59 huisvest diverse sterke horecamerken onder één dak. Aangevuld met elektrische laadvoorzieningen en moderne kantoorruimtes.

Lees meer

Aannemers- contract getekend

17.01 2023

Sjon Reijers en Ferry Verstappen zetten hun handtekening in het bijzijn van Joey van Niftik en Ton de Visser. Sjon Reijers: “De vele vaste gezichten binnen Van der Heijden geven ons een vertrouwd gevoel dat ook dit project weer keurig binnen de begroting, het tijdspad en de kwaliteitseisen valt, die we met elkaar hebben opgesteld. Een echte thuiswedstrijd voor zowel Van der Heijden als voor Stein.”

Viering hoogste punt

28.06 2023

“De sprint die hier de afgelopen 5 weken is ingezet naar de top, is ongeëvenaard. Vijf weken geleden was alles nog op maaiveld en nu zijn we al op het hoogste punt. Dat is een compliment waard! Er komen elke dag om en nabij 100.000 mensen voorbij dit project, dus jullie krijgen eer van jullie werk. Van der Heijden heeft in deze bijna thuiswedstrijd weer bewezen een partner te zijn waar je op kan rekenen. Daar zijn we blij mee!” aldus opdrachtgever Sjon Reijers.

 

Verwachtingen overtroffen

08.09 2023

“Het gebouw Brier59 ziet er zeer goed en kwalitatief hoogwaardig uit. Het zeer hoge bouwtempo is absoluut niet ten koste gegaan van de geleverde kwaliteit van het werk en de orde en netheid op de bouwlocatie.” aldus alle partijen bij de Early Access van de Food Units (Subway, Burger king, Ome Toon en Taco bell). Een hele goede reden om te trakteren vond onze opdrachtgever. 

BRIER59 is een feit

31.10 2023

“Blij dat we wederom gekozen hebben voor Van der Heijden: een flexibele en daadkrachtige bouwpartner. Er staat een gebouw waar we minstens 30 jaar tegen aan mogen kijken en waar we met zijn allen trots op mogen zijn.” aldus Sjon Reijers. Je kunt het niet missen, als je op de A59 rijdt. Van een al jaren bouwvallig wegrestaurant naar een prachtig pand: BRIER59 – Work.Eat.Charge. Vandaag heeft Ferry Verstappen na een bouwtijd van 7 maanden de symbolische sleutel overhandigd aan Sjon Reijers en Joey van Niftrik van opdrachtgever Stein. Team Van der Heijden wenst alle gebruikers van Brier59 veel eet, laad en werkplezier!

Mooi dat Stein ook dit project aan Van der Heijden gunt.

Erwin Kuijstermans

Erwin Kuijstermans

Projectleider

ekuijstermans@vd-heijden.nl