','

' ); } ?>

9.900 m2 distributiecentrum

Algemene informatie

februari 2022

Voor Natec Synergy te ‘s-Hertogenbosch gaan wij een distributiecentrum bouwen bestaande uit 1.900 m2 kantoor en 8.000 m2 bedrijfshal. Natec is de groothandel in solarproducten. Uiteraard worden er dus zowel op het dak als aan de gevel van de nieuwbouw PV panelen van eigen fabrikaat geplaatst.

Lees meer

Aannemers-contract getekend

februari 2022
contract tekenen opdracht DC Natec Synergy 's-Hertogenbosch

Het contract voor de nieuwbouw distributiecentrum Natec sunergy b.v. te ‘s-Hertogenbosch is getekend door Ferry Verstappen en Bas Engelen, eigenaar Natec sunergy. De opdrachtgever gaf aan dat we naast de scherpere prijs ook een voorsprong lieten zien met een gedegen planning én een zeer interessante lijst van alternatieven en optimalisaties.

Eerste officiële handeling

21.09 2022

Het dak op bij de eerste officiele handeling in ‘s-Hertogenbosch. Via een veilige trap gingen alle genodigden afgelopen woensdag 21 september richting het dak van de nieuwbouw distributiecentrum Natec sunergy b.v. Daar vond de eerste officiële handeling plaats.
Bas Engelen, directeur bij Natec sunergy en Emiel Bongers legden samen een onderdeel van de dakbedekking. Naast een prachtig uitzicht over Den Bosch, kon iedereen op deze mooi dag ook genieten van een heerlijke bossche bol.

Viering hoogste punt

08.02 2023

Vandaag vierden wij officieel het hoogste punt. Emiel Bongers en Bas Engelen bedankten iedereen voor hun bijdrage. Bas had een groot wit bord bij: “Mag ik van jullie allemaal een handtekening ? Als het pand klaar is, krijgt het bord een mooie plek in het pand. Zo hebben we een blijvende herinnering aan de mensen die de totstandkoming mogelijk hebben gemaakt.” Wat een prachtig en origineel gebaar van een trotse opdrachtgever!

Oplevering

26.05 2023

Vandaag is de nieuwbouw van DC Natec Sunergy in ‘s-Hertogenbosch opgeleverd. Emiel Bongers overhandigde de sleutel aan Bas Engelen. Voor het team van Natec hebben we een cheque voor een picknicktafel aangeboden. Zo kunnen ze samen op elke mooie dag buiten al lunchend genieten van hun prachtige pand.

Wij zijn trots op het eindresultaat en wensen Team Natec veel werkplezier! Op naar wellicht een volgende samenwerking!

Mooi hoe Natec hun eigen product veelvuldig toe kan passen op hun nieuwe distributiecentrum.