','

' ); } ?>

9.900 m2 distributiecentrum

Algemene informatie Natec

Het project omvat de nieuwbouw van het hoofdkantoor en opslag Natec Sunergy BV te ‘s Hertogenbosch. Het bedrijfspand bestaat uit een magazijn van ca 8.000 m2 en een kantoor van bijna 1.900m2.

Het duurzame bedrijfspand is het visitekaartje voor Natec, met in de gevel geïntegreerde zonnepanelen en uiteraard ook zonnepanelen op het dak en veel natuurlijke lichtinval in zowel het kantoor als de hal.

Het gebouw is grotendeels opgetrokken uit een staalconstructie met betonnen vloeren. De gevel bestaat, naast zonnepanelen, voornamelijk uit sandwichpanelen en prefab betonnen gevelelementen.

Het buitenterrein is voorzien van groen, verharding t.b.v. buitenterrein, parkeren, op- en afritten, overdekte stallingplaatsen voor fietsen en elektrische laadpalen voor auto’s. Het terrein is
afgescheiden met een hekwerk voorzien van schuifpoorten met toegangscontrole.

De opdrachtgever gaf aan dat we naast de scherpere prijs ook een voorsprong lieten zien met een gedegen planning én een zeer interessante lijst van alternatieven en optimalisaties. Lees meer over hoe de opdrachtgever ‘Bouwen kán anders’ heeft ervaren in Klant aan het woord.

"Waar ik met plezier op terugkijk, is de manier waarop de mensen bij Van der Heijden zich deelgenoot maakten van onze uitdaging."

Fien Snijders projectmanager bij Natec Lees meer

Mooi hoe Natec hun eigen product veelvuldig toe kan passen op hun nieuwe distributiecentrum.