','

' ); } ?>

Een gebouw dat helemaal up-to-date is

Algemene informatie

juli 2023

Voor stichting Saam scholen in Oss en Kiem Onderwijs en opvang in Uden mogen wij een nieuw Integraal Kindcentrum (IKC) aan de Sint Annastraat in Uden realiseren.

Lees meer

Aannemers- contract getekend

25.09 2023

Het contract voor de nieuwbouw van het Integraal Kindcentrum aan de Sint Annastraat in Uden is getekend door Inge Hoogers, directeur bedrijfsvoering SAAM,  namens de opdrachtgevers stichting Kiem Onderwijs en Opvang en SAAM en onze collega Ferry Verstappen in het bijzijn van Eric Hoegee, directeur bedrijfsvoering stichting Kiem. De hoogste totaalscore van onze begroting (30%), ons plan van aanpak (60%) en onze presentatie (10%) hebben ervoor gezorgd dat we dit project gegund kregen.

Viering start bouw

01.11 2023

Woensdag 1 november 2023, vierden we de officiële start bouw. Dit gebeurde samen met wethouder Gijs van Heeswijk en enthousiaste leerlingen van basisscholen Aventurijn en De Klimboom. Zij zullen straks les krijgen in dit prachtige nieuwe gebouw.

De leerlingen hadden op school een aantal metselblokken prachtig versierd. Met trots zijn die metselblokken door de wethouder en 4 leerlingen ingemetseld op de plek van de toekomstige ingang. Ook mochten ze met graffiti een boodschap op de muur spuiten. De unieke creaties zullen gedurende de bouw te bewonderen zijn, totdat de grote trap naar de ingang wordt geplaatst.

Vlog leerlingen start bouw

01.11 2023

Vier leerlingen van De Klimboom en Aventurijn maken vlogs over de nieuwbouw van hun toekomstige school IKC West te Uden. Vlog 1 gaat over het officiële startmoment dat plaatsvond op woensdag 1 november 2023.

Een schoolgebouw dat aan alle hedendaagse eisen voldoet. 

Projectleider Rob van der Heijden

Rob van der Heijden

Projectleider

+31 (0) 486 46 18 55 rvdheijden@vd-heijden.nl