','

' ); } ?>

Een gebouw dat helemaal up-to-date is

Algemene informatie

juli 2023

Voor stichting Saam scholen in Oss en Kiem Onderwijs en opvang in Uden mogen wij een nieuw Integraal Kindcentrum (IKC) aan de Sint Annastraat in Uden realiseren.

Lees meer

Aannemers- contract getekend

25.09 2023

Het contract voor de nieuwbouw van het Integraal Kindcentrum aan de Sint Annastraat in Uden is getekend door Inge Hoogers, directeur bedrijfsvoering SAAM,  namens de opdrachtgevers stichting Kiem Onderwijs en Opvang en SAAM en onze collega Ferry Verstappen in het bijzijn van Eric Hoegee, directeur bedrijfsvoering stichting Kiem. De hoogste totaalscore van onze begroting (30%), ons plan van aanpak (60%) en onze presentatie (10%) hebben ervoor gezorgd dat we dit project gegund kregen.

Viering start bouw

01.11 2023

Woensdag 1 november 2023, vierden we de officiële start bouw. Dit gebeurde samen met wethouder Gijs van Heeswijk en enthousiaste leerlingen van basisscholen Aventurijn en De Klimboom. Zij zullen straks les krijgen in dit prachtige nieuwe gebouw.

De leerlingen hadden op school een aantal metselblokken prachtig versierd. Met trots zijn die metselblokken door de wethouder en 4 leerlingen ingemetseld op de plek van de toekomstige ingang. Ook mochten ze met graffiti een boodschap op de muur spuiten. De unieke creaties zullen gedurende de bouw te bewonderen zijn, totdat de grote trap naar de ingang wordt geplaatst.

Vlog leerlingen start bouw

01.11 2023

Vier leerlingen van De Klimboom en Aventurijn maken vlogs over de nieuwbouw van hun toekomstige school IKC West te Uden. Vlog 1 gaat over het officiële startmoment dat plaatsvond op woensdag 1 november 2023.

Viering hoogste punt/rondleiding

13.03 2024

Dankbare opdrachtgevers en talloze complimenten van het onderwijstteam. 

“𝘏𝘦𝘵 𝘨𝘢𝘢𝘵 𝘴𝘶𝘱𝘦𝘳𝘷𝘭𝘰𝘵. 𝘌𝘯 𝘢𝘭𝘴 𝘪𝘬 𝘻𝘪𝘦 𝘩𝘰𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘬 𝘥𝘦 𝘱𝘭𝘢𝘯𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘭𝘰𝘰𝘱𝘵. 𝘈𝘭𝘭𝘦𝘴 𝘸𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘣𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦𝘬𝘦𝘯, 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘮𝘦𝘵𝘦𝘦𝘯 𝘶𝘪𝘵𝘨𝘦𝘷𝘰𝘦𝘳𝘥. 𝘋𝘶𝘴 𝘥𝘢𝘯𝘬 𝘯𝘢𝘮𝘦𝘯𝘴 𝘮𝘪𝘫, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘯𝘢𝘮𝘦𝘯𝘴 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘬𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯.” aldus Carolien Braam, directeur IKC West. De opdrachtgevers stichting Saam scholen en Kiem onderwijs en opvang zijn zichtbaar trots op het bouwteam en trakteren dus graag. De snackkar werd natuurlijk erg gewaardeerd tijdens de schaft. 

In de middag ontvingen we de juffen en meesters van De Aventurijn en De Klimboom. Ze kregen een rondleiding in en rond de bouw van hun toekomstige nieuwe werkplek. Enkele enthousiaste reacties: “𝘐𝘬 𝘬𝘢𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘸𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘦𝘳𝘪𝘯 𝘵𝘦 𝘨𝘢𝘢𝘯. 𝘞𝘦 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘥𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘷𝘳𝘦𝘥𝘦𝘯. 𝘞𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘥𝘦 𝘨𝘺𝘮𝘻𝘢𝘢𝘭 𝘳𝘶𝘪𝘮! 𝘑𝘦 𝘬𝘶𝘯𝘵 𝘦𝘳 𝘯𝘰𝘨 𝘻𝘰𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘱𝘳𝘢𝘵𝘦𝘯, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘫𝘦 𝘮𝘰𝘦𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘻𝘪𝘦𝘯. 𝘚𝘶𝘱𝘦𝘳𝘮𝘰𝘰𝘪. 𝘏𝘦𝘦𝘭 𝘨𝘢𝘢𝘧!”.

Een schoolgebouw dat aan alle hedendaagse eisen voldoet. 

Projectleider Rob van der Heijden

Rob van der Heijden

Projectleider

+31 (0) 486 46 18 55 rvdheijden@vd-heijden.nl