','

' ); } ?>

Samenwerken en dienstverlening in een duurzaam gebouw.

Algemene informatie

juli 2023
nieuw kantoor Casade

In Kaatsheuvel realiseren we een duurzaam kantoor in opdracht van wooncorporatie Casade. Er wordt zoveel mogelijk circulair gebouwd. Zo wordt er gekozen voor gebruikte en biobased materialen. Het regenwater wordt opgevangen en gebruikt voor het voeden van de groene gevels en de beplanting op het terrein. In het gebouw is gekozen voor duurzame installaties en op het pand komen zonnepanelen. Naar verwachting wordt het kantoor in het najaar van 2024 opgeleverd.

Lees meer

Contract getekend

Het contract is getekend en in oktober start de bouw aan de Jan de Rooijstraat 43 in Kaatsheuvel. Het gebouw komt zo in het midden van het werkgebied van Casade en vervangt daarmee de drie locaties die zij nu gebruiken.

Hoogste punt gevierd

februari 2024

Op dinsdag, 27 februari 2024, werden alle hardwerkende bouwcollega’s van Van der Heijden aangenaam verrast.
Als blijk van waardering voor hun toewijding en inzet bracht opdrachtgever Casade een heerlijke traktatie vanuit een frietkar.
Een heerlijke beloning voor het werk volgens de strakke planning tot dusver.

Een feestelijk moment

maart 2024

De bouw van het duurzame kantoor van Casade bereikte onlangs zijn hoogste punt. Op 27 maart vierden we dit samen met alle medewerkers van Casade. Vanaf dit najaar werken zij samen vanuit deze locatie. Tijdens de viering stond Marco Matheeuwsen van Casade stil bij het traject van ontwerp naar bouwen van een pand dat verbinden en samenwerken stimuleert, aansluit bij de huidige tijd en bijdraagt aan werkplezier. Natuurlijk mocht een groepsfoto niet ontbreken, werd de vlag gehesen en was er een confettikanon om deze speciale gebeurtenis te markeren. 

Een duurzaam gebouw waarmee wordt voldaan aan de normen van ná 2030.

Collega en projectleider Stijn Leclercq

Stijn Leclercq

Projectleider

sleclercq@vd-heijden.nl