','

' ); } ?>

Samenwerken en dienstverlening in een duurzaam gebouw.

Algemene informatie nieuwbouw kantoor Casade

Het nieuwe, duurzame kantoor dat we mogen maken in opdracht van wooncorporatie Casade komt aan de Jan de Rooijstraat 43 in Kaatsheuvel. 

Het is duurzaam omdat er is gekozen voor gebruikte en voor biobased materialen. En ook voor materialen die later weer opnieuw te gebruiken zijn. Het draagt bij aan de verlenging van de levensduur van die materialen. Er is voor gekozen om het regenwater op te vangen en te gebruiken voor het voeden van de groene gevels en beplanting. Hiermee wordt water bespaard en het gebruik van leidingwater verminderd. Door het implementeren van duurzame installaties wordt ook het energieverbruik van het kantoor verminderd. De zonnepanelen op het pand helpen daarnaast bij het opwekken van hernieuwbare energie. 

Het gebouw komt in het midden van het werkgebied van Casade. Het vervangt straks de drie locaties die ze nu gebruiken. In twee daarvan komen huurwoningen. De bouw start in oktober 2023 en in het najaar van 2024 verhuizen alle medewerkers naar het nieuwe kantoor. 

Eerder mochten we voor Casade nieuwbouw realiseren voor 19 extra energiezuinige woningen (NOM) in Kaatsheuvel. Bekijk hier het project.

Een duurzaam gebouw waarmee wordt voldaan aan de normen van ná 2030.

Projectleider Tino van der Velden, Van der Heijden. Bouwen kan anders

Tino van der Velden

projectleider

+31 (0) 486 46 18 55 tvdvelden@vd-heijden.nl