','

' ); } ?>

Ontwikkeld, gerealiseerd en voor de klant verkocht

Een open leerlandschap dat ontmoeting, samenwerking en innovatie bevordert. Dat is wat Stichting Gezondheidscentra Eindhoven (SGE) voor ogen had met de nieuwbouw aan de Tilburgseweg-West 100 in Eindhoven. Een gebouw met een open karakter, waar allerlei organisaties voor de eerstelijnszorg in Eindhoven samenkomen. Toen SGE contact zocht met Van der Heijden lagen er al goede ideeën voor het ontwerp op tafel. Uitdagingen waren er ook: de financiering, de praktische bruikbaarheid van het gebouw en het samenbrengen van de belangen van hoofdhuurder SGE en andere huurders. 

Van der Heijden zocht samen met de betrokkenen het optimum tussen esthetiek en functionaliteit, vond de juiste investeerder en realiseerde de bouw. Van ontmoeting en samenwerking is inmiddels volop sprake. Het gebouw is van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in gebruik en huurders staan in de rij. Klik hier voor meer informatie over Strijp-Z. 

Dankzij Van der Heijden zijn we erin geslaagd om onze visie en die van de architect te behouden en toch een betaalbaar én functioneel gebouw neer te zetten.

Conny Helder voorzitter Raad van Bestuur SGE Lees meer

Bij dit project hebben we de belangen behartigd van zowel de verkoper, huurder als de koper

Arno van der Heijden, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Arno van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 arno@vd-heijden.nl