','

' ); } ?>

Nieuwbouw Politiebureau Uden

In juni 2018 zijn wij gestart met de nieuwbouw van het Politiebureau aan de Hockeyweg in Uden. Het is het allereerste Politiebureau dat gebouwd is volgens de nieuwe marktvisie, bestaande uit 35 bureaus, en wij hebben de eer gehad om het uit te voeren. Met een EPC=0 en de toepassing van Domotica (huisautomatisering), is het gebouw energieneutraal én slim. 

 

Het nieuwe bureau wekt zelf de energie op die het verbruikt, waardoor het duurzaam is en klaar voor de toekomst. Zo wordt warmte- en koelte opgewekt door warmtepompen, om de temperatuur te regelen in het gebouw. Daarnaast liggen er zonnepanelen op het dak. Die zorgen voor de elektriciteit waarmee technische installaties en de warmtepompen worden aangestuurd. 

 

Het binnenklimaat, de verlichting en de akoestiek zijn belangrijke aandachtspunten vanuit de toekomstige gebouwgebruikers. Daarnaast zijn privacy (zicht van buiten naar binnen), 24-uurs gebouwgebruik, logistiek en de gebouwbeveiliging belangrijke punten geweest. 

Meer weten over dit project? Lees hier het hele artikel waarin projectleider Tino van der Velden vertelt over het nieuwe Politiebureau. 

Het allereerste Politiebureau volgens de nieuwe marktvisie

Herbert van der Heijden, van der Heijden, Bouwen kan anders

Herbert van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 herbert@vd-heijden.nl