','

' ); } ?>

Onze unieke aanpak en het gedreven team gaf het vertrouwen

Sanders Fritom is een distributiebedrijf, gelegen aan de Jagersveld in Uden. Het bedrijf is de afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid en daarom is begin mei 2019 de bouw gestart van een 18.975m2 groot nieuw complex. De bouw bestaat uit: 9.500m2 expeditie crossdocking, 7.180m2 warehouse, 690m2 werkplaats en 1.605m2 3 bouwlagen kantoor. 

In een tendertraject van zes partijen is Van der Heijden deze opdracht gegund door onze aanpak, die anders is dan die van de andere partijen:
– door in een vroeg stadium onze partners mee te nemen;
– door met een gedreven team verder te kijken en mee te denken;
– door bewijslast te leveren van onze visie en de opdrachtgever te laten zien dat bouwen Slimmer, Sneller en Beter kán.

Onze presentatie gaf de opdrachtgever het vertrouwen in Van der Heijden. Het nieuwe pand van Sanders Fritom is in februari 2020 opgeleverd. 

Net als Van der Heijden is dit een familiebedrijf met jarenlange ervaring. Het jonge en gedreven team van Sanders Fritom zorgt ervoor dat zij goed kunnen inspelen op de veranderingen van de markt. Uniek aan deze distributeur is dat zij het hele logistieke traject binnen de BENELUX en Duitsland zelf verzorgt. Van het ophalen tot en met het afleveren van de goederen. Dit maakt Sanders Fritom een flexibele speler in de markt.

Precies dát is tekenend voor hoe wij het hele bouwproces hebben ervaren: duidelijke afspraken, meedenken, open communiceren en beloftes waarmaken.

Tom Wiersma Algemeen directeur Sanders|Fritom Lees meer

Ons gedegen voorwerk, het gedreven team en onze visie gaf de opdrachtgever het vertrouwen in Van der Heijden.

Algemeen directeur Emiel Bongers, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Emiel Bongers

Algemeen directeur

+31 (0) 486 46 81 24 ebongers@vd-heijden.nl