COMPLETE
METAMORFOSE

Het gebouw van basisschool De Rank was toe aan een complete metamorfose. Een gedeelte van de school moest gesloopt en opnieuw worden opgebouwd. Daarnaast werd de school uitgebreid met een speellokaal en een leerplein. En dat terwijl de lessen voor de 300 leerlingen gewoon door gingen.

Naast prijs, waren vooral veiligheid en planning belangrijke graadmeters. “Het comfort en de veiligheid voor de kinderen, de ouders en de medewerkers stonden uiteraard voorop. Hierop anticipeerde Van der Heijden met een plan om het werk in slechts twee fases te realiseren. We zorgden zelf voor noodlokalen en planden alles zodanig dat de leerlingen er zo min mogelijk last van hadden.

 

Ze hebben nu hoogwaardige, flexibele ruimtes waar we kinderen zelfstandig kunnen laten werken, presentaties kunnen geven, individueel of juist in grote groepen les kunnen geven en musicals op kunnen voeren. Het hele jaar was hier hetzelfde team van Van der Heijden bezig.

Heel betrokken mensen waar ik een band mee heb gekregen

Jacob Uijl directeur basisschool De Rank Lees meer

Na screening van maar liefst 36 inschrijvers, kwam Van der Heijden bouw en ontwikkeling als beste uit de bus.

Herbert van der Heijden, van der Heijden bouw en ontwikkeling

Herbert van der Heijden

directeur/eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 herbert@vd-heijden.nl