School Uilenbrink Veghel

Opnieuw mogen wij samen met onze opdrachtgever een mooie school realiseren. Dit is voor ons het vierde project dat ons team Educatie voor Stichting SAAM mag bouwen. Eerdere projecten zijn de inmiddels afgeronde schoolgebouwen Speelplein Zoggel in Uden en Kindpark Boekel. Ook de nieuwbouw van ontmoetingsplein Mellepark in Uden hebben wij gewonnen. In mei 2020 zijn we gestart met de bouw hiervan.

Dit vierde project gaat om de nieuwbouw van de school De Uilenbrink in Veghel. Op basis van ons Plan Van Aanpak en de prestaties die wij samen met onze vaste partners inmiddels kunnen garanderen, hebben Gemeente Meierijstad, het schoolbestuur en stichting SAAM voor Van der Heijden gekozen. Zij gaan voor vertrouwen en kwaliteit!

De school heeft een grootte van 2.733m2 en is ontworpen door Thomas Architecten. We werken opnieuw samen met Willems Technische Installatie voor de W-installaties en met Herlings Electro Techniek  voor de E-installaties.

Voor de school maakten we een tussentijds filmpje. Door deze digitale rondleiding kregen zij alvast een indruk van de nieuwbouw.

 
Rob van der Heijden

Rob van der Heijden

Projectleider

031 (0) 486 46 18 55 rvdheijden@vd-heijden.nl