','

' ); } ?>

School Uilenbrink Veghel

Met onze opdrachtgever hebben we deze mooie school gerealiseerd. Dit is het vierde project dat ons team Educatie voor Stichting SAAM mocht bouwen. Eerdere projecten zijn de inmiddels afgeronde schoolgebouwen Speelplein Zoggel in Uden en Kindpark Boekel. De nieuwbouw van ontmoetingsplein Mellepark in Uden is nog in volle gang.

Dit vierde project betreft de nieuwbouw van de school De Uilenbrink in Veghel. Op basis van ons Plan Van Aanpak en de prestaties die wij samen met onze vaste partners inmiddels kunnen garanderen, hebben Gemeente Meierijstad, het schoolbestuur en stichting SAAM voor Van der Heijden gekozen. 

De school heeft een grootte van 2.733m2 en is ontworpen door Thomas Architecten. We hebben hierin samengewerkt met Willems Technische Installatie voor de W-installaties en met Herlings Electro Techniek  voor de E-installaties. In Schooldomein verscheen een mooi artikel van het project. 

Voor de school maakten we een tussentijds filmpjes. Door deze digitale rondleidingen kregen zij alvast een indruk van de nieuwbouw.

Bouwen in een bestaande omgeving gaat nooit onopgemerkt. Steeds vaker vindt er nieuwbouw of een herontwikkeling plaats in een bebouwde omgeving. Midden in het centrum of in de buurt van een woonwijk. Dit betekent dat de bouw niet onopgemerkt blijft. Een goede relatie en goede communicatie vinden wij dan ook erg belangrijk. Het zorgt voor draagvlak en acceptatie. En daarom nemen wij de omgeving mee in onze bouwactiviteiten. Dit doen we op verschillende manieren. In onderstaande video geven we de omgeving een kijkje achter de bouwhekken.  

 

 
Projectleider Rob van der Heijden

Rob van der Heijden

Projectleider

+31 (0) 486 46 18 55 rvdheijden@vd-heijden.nl