','

' ); } ?>

11.238m2 uitbreiding warehouse voor Quantore

Een breed assortiment en een unieke logistieke kwaliteit. Dit is wat Quantore, groothandel voor de inkoop en distrubitie van kantoorbenodigdheden onderscheid van de rest.

Bijna vijfhonderd kantoorspecialisten, gericht op de particulieren en op de business-to-business markt, zijn bij hen aangesloten. Samen hebben zij een enorme inkoopkracht en behoren tot de belangrijkste spelers in de markt. Om hun partners nog beter van dienst te kunnen zijn, breiden zij uit.

Voor de realisatie van deze uitbreiding was Quantore op zoek naar een deskundige en gedreven partij, die afspraken nakomt en betrokkenheid toont. Die partij vond Quantore in de samenwerking tussen Van der Heijden en Archifit.  Met “het slimste en beste ontwerp, het beste plan van aanpak en de beste prijs” werden Van der Heijden en Archifit geprezen voor hun vindingrijkheid  en transparante werkwijzen.

Het betreft de bouw van 11.238m2 warehouse voor opslag, distributie en logistieke procesinstallaties. In november 2019 is het warehouse voor Quantore opgeleverd. 

Dat het team gedreven is, hebben zij laten zien in de planning. Het streven was om eind 2018 alle documenten gereed te hebben en omgevingsvergunning in te dienen zodat er in april 2019 gestart kon worden met de bouw. In november 2019 kon Quantore de uitbreiding inrichten met een intelligent systeem van Knapp.

 

Ze gingen echt uit van ons belang en kwamen daarbij met slimme oplossingen

Arnold Theuws Algemeen directeur Quantore Lees meer

“Samenwerken geeft het allerbeste resultaat. Ook ik leer nog iedere keer en dat geeft mij en het team positieve energie”

Ferry Verstappen, Commercieel manager Van der Heijden

Ferry Verstappen

Commercieel directeur

+31 (0) 486 46 18 55 fverstappen@vd-heijden.nl