geplaatst op 30 juni 2021

Loading

Elke dag met plezier naar mijn stage!

Hallo, mijn naam is Mateusz Krawczyk en ik ben eerstejaarsstudent Ruimtelijke Ontwikkeling aan de Avans Hogeschool. Sinds 28 april loop ik stage op de afdeling projectontwikkeling.

Het begin

Ik was een tijd terug voor mijn hbo-studie aan het zoeken naar een stage, maar dit verliep niet soepel. Ik vroeg aan mijn vader, die zelf kalkzandsteen lijmer is, of hij zijn leidinggevende wilde vragen of hij een bedrijf kende die wél stagiaires ontvangt, ondanks corona. Zo ben ik bij team projectontwikkeling van Van der Heijden terecht gekomen. Mijn eerste gesprek verliep goed en de week erop begon mijn stage.

Dit is top!

Er zijn een aantal dingen die ik top vind aan Van der Heijden. Zo vind ik de visie echt interessant en zie dat ook echt terug in de manier van werken. Ook vind ik het team top, het zijn allemaal aardige en behulpzame mensen.

Projectontwikkeling, leuk!

Projectontwikkeling bij Van der Heijden is leuk, omdat je veel vrijheid krijgt in projecten. Hierdoor kun je je eigen draai geven aan projecten en er zelf wat dieper op ingaan. Als je initiatief neemt, krijg je binnen Van der Heijden veel vrijheid. Wat ik ook leuk vind, is dat je met heel veel verschillende soorten mensen in contact komt, van onderzoekers tot bouwkundigen én directie. Ik heb veel geleerd over de verschillende beroepen binnen een bouwteam.

Bouwen kán anders

Wat ik onder ‘Bouwen kán anders’ versta? Dat je het proces van bouwen steeds kan vernieuwen, hierbij nieuwe manieren van bouwen kan gebruiken, maar ook duurzamer kan bouwen!

Fijn samenwerken

De samenwerking met mijn collega’s is echt top. Er is ruimte voor een grapje en er is een goede sfeer. Ik kan met elke vraag bij hen terecht. Doordat ik veel met hen spreek, ben ik aardig wat te weten gekomen over het werk. Hierdoor had ik in de gaten wie op welke problemen vastliep en hier konden we dan samen een oplossing voor verzinnen. Ik heb bij Van der Heijden goed gemerkt dat de mensen in kansen denken voor beide partijen en niet voor een partij.

Stagelopen bij Van der Heijden? Ik zeg doen!

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik heb hier echt een super tijd en heb de motivatie voor mijn opleiding verhoogd. Ik raad andere studenten aan om hier stage te lopen.

 

Wil je graag meer informatie over stage lopen bij Van der Heijden? Bekijk onze pagina over stage lopen binnen Van der Heijden. Of wil je graag een stage bij ons? Solliciteer dan gemakkelijk via onze website!