Jouw bouwstage bij Van der Heijden

Hee, stagezoekende student! Wil jij een leerzame, uitdagende en leuke bouwstage binnen een dynamisch familiebedrijf met open sfeer? Die zich voortdurend inzet op kwaliteit, innovatie en persoonlijke ontwikkeling? Lees dan verder!

Meer informatie over stage lopen bij Van der Heijden

Jouw bouwstage in een notendop

Bij Van der Heijden bieden wij ieder (half)jaar uitdagende stages en afstudeeropdrachten aan, voor 10, 12 of 20 weken. Vanuit verschillende bouwopleidingen kun je bij ons stage lopen. Denk hierbij aan opleidingen als bouwtechnische bedrijfskunde, bouwkunde en middenkaderfunctionaris bouw. Welke opleiding je ook volgt, één ding is zeker: jij gaat bij Van der Heijden opgedane kennis in de praktijk toepassen en jezelf als bouwtalent verder ontwikkelen. Wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd!

Dit mag jij van jouw bouwstage verwachten

Ten eerste, natuurlijk je droomstage waarin je lekker in je vel zit, plezier beleeft en met voldoening weer weggaat. Daarnaast mag je ook dit verwachten bij stage lopen binnen ons bouwbedrijf:

1. Het team van Van der Heijden

Wij willen jou als aanstormend talent betrekken bij onze afwisselende projecten. Hierbij geven we je de kans om echt onderdeel te worden van de verschillende projecten. Daarnaast bieden we je natuurlijk ook de ruimte om juist ons iets te leren. De nieuwe generatie bouwers is immers de toekomst!

Binnen ons bedrijf hangt een informele en prettige werksfeer met energieke collega’s. Het team is gedreven en er heerst een teamgevoel. Samen werken we naar successen en overtreffen we de verwachtingen van onze klanten. Ook jij draagt hieraan bij!

 

Collega Jeroen aan het woord projectleider en stagebegeleider voor bouwstages

Benieuwd naar de begeleiding?
Bekijk het verhaal van stage-
begeleider Jeroen.

2. Een sprong in het diepe

Tijdens jouw stage of afstudeerstage kun je echt het verschil maken. We hebben een platte organisatiestructuur met zelfsturende teams. Voor jou betekent dit dat je binnen het team veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt in de (invulling van de) taken en jouw stage- of afstudeeropdracht.

Dit betekent overigens niet dat wij stagiaires aan hun lot overlaten. Je krijgt namelijk een vaste begeleider die je ondersteund bij je werkzaamheden en schoolopdracht(en). Jullie kijken samen naar jouw vaardigheden, leerdoelen en interesses, om er zo voor te zorgen dat je een geschikte stageplek krijgt. Natuurlijk kijken we ook naar eisen vanuit je opleiding.

 

Voordelen van bij ons stage lopen!

Icoon kostprijs, vergoeding, marges, Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Passende stagevergoeding

Icoon teamwork, persoonlijke benadering, Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Een betrokken en persoonlijke benadering

Stage met goede feesten, borrels en vrijmibo

Goede feesten, borrels én de vrijmibo

Icoon betrokken, korte communicatielijnen, Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Korte communicatielijnen

Icoon scherpe prijs lean ketensamenwerking, kansen en doorgroeien personeel Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Veel doorgroei-
mogelijkheden

3. Professionele én persoonlijke ontwikkeling

Van der Heijden zet voortdurend in op kwaliteit, innoveren en ontwikkelen. We lopen voorop in het toepassen van vernieuwende technieken en werkprocessen, zoals LEAN werken, BIM en ketensamenwerking. En wij willen onze kennis maar al te graag met jou delen.

Stage lopen gaat, naast vakinhoudelijke ontwikkeling, ook over persoonlijke ontwikkeling. Zoals hoe communiceer je in teamverband, werk je samen en handel je in het werkveld. Je mag het allemaal gaan leren. Je krijgt de vrijheid om hierbij fouten te maken. Sterker wij zijn ervan overtuigd dat je fouten moet maken om te leren. Onze ervaren stagebegeleiders zijn er vervolgens om jou te begeleiden, inspireren en motiveren daar waar het even misging. Wij vinden het wel belangrijk dat jij als stagiair(e) hierin het voortouw neemt, want je leert door te doen!

Jonge collega uitvoerder Mathijs over bouwstage bij Van der Heijden

“Van der Heijden is een bedrijf waar je veel vrij gelaten wordt en je de kans geboden wordt om iets te leren”

Mathijs van der Steen – Uitvoerder

Ervaringen van onze stagiaires

Van wie kun je beter horen hoe stage lopen binnen Van der Heijden is dan van (oud)stagiaires zelf. Lees hun ervaringen hieronder!

Stagiair aan het woord Mateusz Van der Heijden projectontwikkeling

“Het team is top, iedereen is aardig
en behulpzaam. Ik kan met elke
vraag bij mijn collega’s terecht!”

Stagiair Mateusz Krawczyk

Meer informatie over een bouwstage lopen bij Van der Heijden

“De stage beviel mij eigenlijk zo
goed dat ik hier vervolgens ook
mijn afstudeeropdracht heb gedaan.”

Werkvoorbereider Floris de Groot

Goed om te weten

Stel je voor: de bouwkundige stage is bijna afgerond. Na het behalen van je afstudeerstage technische bedrijfskunde of stage bouwkunde wil je je carrière starten. Het zou fijn zijn als je dat bij hetzelfde bedrijf kan doen, toch?

Dat dachten wij ook! En het kan hier echt: veel van onze medewerkers zijn na hun stage(s) bij ons blijven werken. Wij bieden jou de kans om jezelf ook na je stage te blijven ontwikkelen binnen ons bedrijf en je carrière echt een kickstart te geven.

Onze stagevacatures

Uitvoerder

Werkvoorbereider

Calculator

Emiel Bongers

Algemeen directeur

Bouwen kán anders, en stage lopen ook!

Heb je vragen of wil je meer weten?
Bel of app naar Emiel Bongers via 06-82096408. Of kijk of jouw vraag misschien al tussen de veelgestelde vragen staat.