geplaatst op 01 mei 2020

Loading

Geen gedoe 

Hallo, ik ben Tim van Kessel en sinds 2018 werkzaam bij Van der Heijden als werkvoorbereider.

Met mijn collega’s en ketenpartners werk ik veel samen. Het is dan belangrijk dat we goede afspraken maken: hoe communiceer je met elkaar? Wat lever je aan? En wanneer?

Wij communiceren onderling via 3D-modellen. Iedere partner is verantwoordelijk voor het aanleveren van zijn eigen 3D-model. Het is mijn taak om deze samen te voegen, te controleren en te beheren. Doordat er duidelijke afspraken zijn, is er bij ons geen “gedoe” en kan ik me kan focussen op de details van het project. Zo bereiden wij de projecten steeds slimmer, sneller en beter voor. Daarvan krijg ik erg veel energie!

Lijkt jou mijn werk als werkvoorbereider nou ook super leuk? Klik hier en solliciteer direct!

Tim van Kessel - Van der Heijden