geplaatst op 06 juli 2021

Loading

Passende, betaalbare woonruimte. Al jaren ervaren wij hier, als ontwikkelende bouwer, de prangende vraag naar. Voor elk segment, of het nu gaat om koop-, middenklasse- of sociale huurwoningen, hebben we een concept. Immers vraagt ieder segment om een ander programma van wensen en eisen. Met passie, gedrevenheid en de juiste daadkracht presenteren wij graag ons bouwconcept WISH 4 Future.

WISH 4 Future

Wonen In Sociale Huur voor de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat dit bouwconcept van toegevoegde waarde is voor de enorme bouwopgave van sociale huurwoningen.

Flexibel

De grote kracht van WISH 4 Future is de mate van flexibiliteit. WISH 4 Future is modulair inzetbaar. Zo kan de beukmaat en de woningdiepte naar wens worden aangepast. Op die manier kunnen er meer woningen op een beperkte oppervlakte gebouwd worden en is de woning eenvoudig af te stemmen op de behoeften van de doelgroep. Zo heb je bij WISH 4 Future tot ver in het proces de mogelijkheid om een beslissing te nemen in materiaalkeuzes, vormgeving, ontwerp en indeling.

Totaaloplossing

WISH 4 Future is een totaalconcept dat de ontwikkeling, engineering, realisatie en het beheer en onderhoud omvat. Van der Heijden bouw en ontwikkeling beheerst het totale proces. We hebben het bouwconcept samen met onze ketenpartners uitgewerkt en passen dit al jaren toe in de praktijk. Onderling delen we onze kennis, kunde, ervaring en teamflow. De partners zijn strategisch gekozen op basis van mate van invloed op de doorlooptijd, kostprijs en maakbaarheid.

Instapklaar, schaalbaar en betaalbaar

WISH 4 Future is een totaaloplossing. Een financieel aantrekkelijk, instapklaar en schaalbaar woonproduct waarmee eenvoudig kan worden ingespeeld op veranderingen in de toekomst. Op procesniveau biedt het concept je maximale controle en gemak. En een zeer korte doorlooptijd en realisatie. Volgens dit concept hebben we in de afgelopen periode al meer dan 400 woningen gebouwd. En met de ervaring die we daarbij op deden, het concept zelf steeds geoptimaliseerd.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in ons bouwconcept WISH 4 Future, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We lichten het graag mondeling toe aan de hand van onze WISH 4 Future whitepaper

Ferry Verstappen, Commercieel manager Van der Heijden

Ferry Verstappen
commercieel directeur
fverstappen@vd-heijden.nl
06 – 46 27 42 64