','

' ); } ?>

GEBOUWEN WAARIN DE ZORG TOT HAAR RECHT KOMT

Bouwen voor de zorg vraagt om flexibiliteit. Om meedenken, meebewegen en snel inspelen op het steeds veranderende zorglandschap. Laat dit nu precies onze kracht zijn. Al sinds jaar en dag ontwikkelen en bouwen wij voor zowel cure als care.

Inzicht in kostprijs en marges

Slim en kostenefficiënt samenwerken zit in ons DNA. Net zoals transparantie. Wij laten je graag zien hoe de kostprijs tot stand komt, wat onze marge is en hoe die in elkaar zit. Samen zoeken we kansen om zo veel mogelijk voor elkaar te krijgen binnen de voorgeschreven normbudgetten.

Thuis in de zorg

Wij zijn gewend om in de huid van bewoners, patiënten en zorgverleners te kruipen. Dat zie je terug in tal van aspecten, zoals de installaties, indeling en de routing in het gebouw.

Energiezuinig en gezond

Slimme keuzes leiden tot een comfortabel gebouw met een laag energieverbruik en een gezond binnenmilieu. Onze kennis reikt veel verder dan bouwen alleen.

Continuïteit en veiligheid voorop

Wij hebben ervaring met renoveren en verbouwen in kritische 24 uursorganisaties. Via een doordachte aanpak borgen we de continuïteit van zorgprocessen én de veiligheid van patiënt en gebruiker.

Alle belangen verenigd

Rendabel voor de opdrachtgever; betaal- en werkbaar voor de zorgverlener, en comfortabel voor bewoners en patiënten. Door programma’s van eisen samen te voegen, creëren we een toekomstbestendige oplossing.

Korte doorlooptijd

Is er een ‘go’ voor het project? Wij staan in de startblokken! Door gedegen voorwerk kunnen we direct aan de slag met de uitvoering. De korte bouwtijd doet de rest.

Van der Heijden spreekt de taal van de zorg

Paul Oomen manager bureau Vastgoed Dichterbij Lees meer

OOG VOOR GEBRUIKERS, OMGEVING ÉN DE TOEKOMST

Advies met meerdere scenario’s

Hoe bewegen zorgverleners door een gebouw? Wat vinden bewoners of patiënten belangrijk? En wat vraagt de investeerder? Bij Van der Heijden zit je aan tafel met mensen die thuis zijn in bouwen voor de zorg. Wij stellen de juiste vragen, geven advies en leggen meerdere opties voor. Ook kunnen we eventueel een belegger aandragen.

Totaaloplossing

Het complete traject van planvorming tot bouw is bij ons in goede handen. De engineering verzorgen wij samen met ons zusterbedrijf Archifit. Het resultaat? Duurzaam en energiezuinig zorgvastgoed met een comfortabel binnenklimaat.

Oplevering volgens een strakke planning

Bijna nergens heeft een verhuizing zo veel impact als in de zorg. Alles draait dan ook om een goede voorbereiding en een uitgekiende planning. Bij Van der Heijden combineren we flexibiliteit met een strakke regie en stevige grip. Op de geplande verhuisdatum kunnen de verhuiswagens voorrijden, dat is zeker.

“Adequaat en snel reageren op veranderingen; daar zijn we goed in bij Van der Heijden. Juist in het zorgvastgoed zijn die kwaliteiten erg belangrijk.”

Algemeen directeur Emiel Bongers, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Emiel Bongers

Algemeen directeur

+31 (0) 486 46 81 24 ebongers@vd-heijden.nl