geplaatst op 24 november 2017

Loading

Wat doen wij als er een teamprestatie is geleverd? Vandaag bereikt de nieuwbouw van het moderne appartementencomplex DIRK in Sint Michielsgestel het hoogste punt. Reden genoeg om dit samen met opdrachtgever, betrokken partijen en collega’s te vieren!

Opdrachtgever Rehoma is erg enthousiast en vertelde trots over het projectverloop. ”Van startbouw tot het hoogste punt in 7,5 maand is een indrukwekkend tempo. Ondanks ons behoorlijke wensenpakket en onze positie dicht op de ontwikkeling, is het hele traject tot dusver geweldig gelopen”, aldus mede-eigenaar Sjon Reijers. 

IMG_1327IMG_6658

DIRK staat voor Duurzaam Intelligent Ruimtelijk en Kernligging. Wij realiseren dit appartementencomplex, als mede initiatiefnemer van Heeren van Herlaer, in opdracht van Rehoma. Het complex heeft zonnepanelen en een duurzaam warmtepomp-systeem zonder gasaansluiting. Dit betekent: lage energielasten voor de toekomstige bewoners. 

Appartementencomplex DIRK bestaat uit 18 huurappartementen en maakt deel uit van nieuwbouwproject Heeren van Herlaer in Sint Michielsgestel. Dit project omvat in totaal 93 woningen, bestaande uit: 38 rij- en hoekwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen, 3 bungalows, 3 vrijstaande woningen, 18 huurappartementen en 23 koopappartementen.

Benieuwd naar het project Heeren van Herlaer? Klik hier voor meer informatie.