Nieuwbouw 40 woningen Schryverskade

Aan de Vondellaan in Helmond-Noord zijn vier blokken boven-benedenwoningen gesloopt. Vanaf begin april starten we, in opdracht van woningcorporatie Woonpartners, met de nieuwbouw van 40 huurwoningen. Het gaat om 26 appartementen welke zijn verdeeld over twee complexen. En twee blokken van ieders zeven eengezinswoningen. Deze nieuwbouw is een mooie ontwikkeling. Toekomstige huurders hebben inspraak gehad in de uitwerking van het hele plan. Ze hebben bijvoorbeeld de woningplattegronden mee kunnen vaststellen. Meer informatie over dit proces vind je op de projectpagina van Woonpartners.

Binnenkort starten we ook met de voorbereiding, engineering en realisatie van een ander project voor Woonpartners. Bekijk dit project hier

 

Alle woningen staan op een mooie zichtlocatie aan een vijver. De woningen worden opgetrokken uit een traditionele grijze baksteen, met een dakkapel en veel glas in de voorgevel. Naar verwachting starten we in het tweede kwartaal van 2021 met de bouw. De oplevering van de nieuwe woningen staat gepland in het einde van 2021.

Mooi project waarbij de toekomstige bewoners veel inspraak hebben