','

' ); } ?>

Van een bedrijfslocatie naar een wijk met een mooie diversiteit aan woningen

Locatie

april 2017
Gasloze koopwoningen, sociale huurwoningen, Isabellaveld vught

Het venster van Made verrijst op de locatie waar eerder familiebedrijf Van Iersel Geveltechniek en Stalen Ramenfabriek Van Iersel decennialang onder andere kozijnen produceerden. Het terrein van Van Iersel Geveltechniek, gelegen in een woonwijk aan de rand van het centrum van Made, wordt ontwikkeld tot een nieuwe woonwijk.

Lees meer

Ontwerp en engineering

mei 2019
Het Venster van Made vrijstaande woning type Weidekervel

Het ontwerp en de engineering van het inbreidingsplan zijn van de hand van Archifit. In onze opdracht hebben zij diverse haalbaarheidsstudies verricht, het ontwerp en de werkzaamheden en coördinatie rondom de omgevingsvergunning verricht.

Lees meer

Algemene informatie

mei 2019

Het projectontwikkelingsplan Made komt op de huidige bedrijfslocatie van Van Iersel Geveltechniek. Aan de Zijlbergsestraat gaan we gefaseerd 87 woningen bouwen, bestaande uit onder andere hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en appartementen.

Lees meer

Start verkoop fase 1 (33 woningen)

oktober 2020
Drive-through 85 woningen venster van Made start verkoop fase 1

Geslaagde drive-through! De verkoop van de woningen Fase 1 van Het venster van Made is officieel gestart! Op zaterdag 31 oktober organiseerden we daarvoor een heuse drive-through. Geïnteresseerden kwamen met de auto of met de fiets naar de locatie aan de Zijlbergseweg 31 te Made. Ze ontvingen informatie over de woningen en kregen een toelichting op de verkoopprocedure.

Start verkoop fase 2 (appartementen)

februari 2021
Foodtruck voor verkoopbrochure 85 woningen venster van Made verkoop fase 2 appartementen

Start verkoop appartementen met een Foodtruck voor je deur. Zo ontvingen alle geïnteresseerden op zaterdag 26 februari de verkoopbrochure van de 21 koopappartementen van ‘Het venster van Made’. Thuisbezorgd door Frank van Gils Catering. Mét een kopje koffie en lekkere petit fours. Ook verkopen kán dus anders!

Start bouwrijp maken

februari 2021
Vogelvlucht bouwrijp maken "Het Venster van Made

Gestart met het bouwrijp maken van het terrein. Het asfalt van de wegen zal ook aangebracht worden.

Aannemers- contract getekend

maart 2021
Ondertekening contract met aannemer Van der Heijden projectontwikkeling

In een voor allebei heel vertrouwelijke omgeving tekenden onze projectontwikkelaar, Tim Smulders en onze commercieel directeur bouwbedrijf, Ferry Verstappen op 11 maart het contract voor de nieuwbouw van 87 woningen ‘Het Venster van Made’ te Made. Wij vinden dat ook een ‘ínterne’ ondertekening niet ongemerkt mag plaatsvinden. En hebben er een feestelijk officieel moment van gemaakt. Elke succes moet gevierd worden!

Officiële handeling start

15.09 2021
Het venster van Made officiële eerste handeling start bouw

Jan-Willem Stoop, Wethouder Gemeente Drimmelen, Ad van Iersel, directeur Van Iersel Geveltechniek, en Lauran van Poppel, onze projectontwikkelaar, hadden de eer. Onder het toeziend oog van de toekomstige bewoners zorgden zij ervoor dat een betonnen bouwelement op de juiste plaats terecht kwam. Klik op de LEES MEER knop om de video te bekijken.

Lees meer

Start bouw 21 appartementen

oktober 2021
Start van bouw 21 appartementen Het Venster van Made

Het appartementengebouw bestaat uit 3 verdiepingen met op iedere verdieping 7 appartementen met een eigen balkon. op de begane grond komen een parkeergarage en bergingen. Op de platte daken komen de installaties en de zonnepanelen. Het boren van de palen is gestart.

Oplevering eerste woningen fase 1

december 2021
Meer informatie over projectontwikkelingsplan 'Het venster van Made' fase 1

De opleveringen van de eerste woningen fase 1 “Het venster van Made” waren eind december 2021 een feit. In maart 2022 zullen alle kopers van de woningen fase 1 hun sleutel hebben ontvangen.

Van start tot oplevering Fase 1

januari 2022
Timelaps start oplevering met afspelen icon

De start tot oplevering van fase 1 bekijken? Klik op onderstaande button.

Lees meer

Start verkoop fase 3 groot succes

10.03 2022

Afgelopen donderdag 10 maart is de verkoop van 21 eengezinswoningen in Fase 3 officieel van start gegaan. Alle geïnteresseerden ontvingen de informatie en een toelichting op de verkoopprocedure. Er was gelegenheid tot vragen stellen aan de aanwezige makelaars en de belangstelling bleek overweldigend! De keuze om in een persoonlijke afspraak de brochure te overhandigen werd alom gewaardeerd.

Hoogste punt fase 2 (appartementen)

28.06 2022
Viering hoogste punt Het venster van made fase 2 Blok G

We vierden op 28 juni het hoogste punt van de 21 koopappartementen fase 2 ‘Het Venster van Made’. Hoog tijd voor een heerlijke snack met friet 🍟.

Klik op lees meer voor de video van dit succesmoment!

Lees meer

Overhandiging houten donorhart

05.09 2022

Laatste fase eerste handeling

22.11 2022

De wethouder van de Drimmelen, Lieke Schuitmaker bestuurde op afstand de kraan zodat een vloerplaat op de juiste plek belandde. Ze genoot zichtbaar van deze officiële handeling, die zij samen met Ad van Iersel en Arno van der Heijden succesvol uitvoerde. Dit bijzondere moment gebeurde onder het toeziend oog van de toekomstige bewoners. Klik op de LEES MEER knop om de video te bekijken. 

Lees meer

Oplevering fase 2 appartementen

december 2022

Ze konden niet wachten en nu is het al zover. De opleveringen van de eerste appartementen “Het venster van Made” fase 2 zijn een feit. Op 12 december a.s. zal iedere koper van de appartementen de sleutel hebben ontvangen. Wij wensen hen veel woonplezier in hun nieuwe thuis! Ons gedreven team kan zich daarna vol storten op de bouw van fase 3.

Van start tot oplevering fase 2

december 2022

Hoogste punt fase 3 (33 woningen)

18.04 2023

Vandaag vierden wij officieel het hoogste punt van de derde en tevens laatste fase, oftewel 33 woningen. Emiel Bongers benadrukt nog eens hoe trots hij is en bedankt iedereen. Aan Arno van der Heijden en Herbert van der Heijden de eer om samen de vlag tot in de top te laten wapperen. Het is voor de broers een bijzonder project waarbij ze naar eigen zeggen “3 verschillende petten” op hebben: die van projectontwikkelaar, bouwer en belegger. Frietwagen.nl voorziet iedereen weer van een snack (of 2 of 3 of 4) naar zijn of haar keuze. “Lekker hè!”

Oplevering eerste woningen fase 3

juli 2023

Na de oplevering van de 12 huurwoningen “Het venster van Made” fase 3, is nu ook het eerste blok met de 2 onder 1 kap koopwoningen opgeleverd. De heer Kalkman en mevrouw Olijnsma ontvingen onlangs de sleutel: “We zijn blij met onze woning en de goede oplevering!”

Van start tot oplevering fase 3

juli 2023

Cadeau voor alle bewoners

24.11 2023

Van boom naar bank. 

Een houten bank (met een bijzonder verhaal): ons cadeau als projectontwikkelaar aan alle bewoners van nieuwbouwplan ‘t Venster van Made! Een bank waar ze op kunnen zitten tijdens een spannend potje jeu de boules of terwijl hun (klein)kinderen straks in de natuurinclusieve speeltuin spelen.

En het verhaal achter de bank? Toen het ontwerp klaar lag bij de houtzagerij, bleek een verplaatste boom op ‘t Venster van Made het niet te hebben overleefd. We besloten van de nood een deugd te maken: de boom is letterlijk getransformeerd tot een prachtige natuurinclusieve bank!

Het venster van Made verrijst op de locatie waar eerder familiebedrijf Van Iersel decennialang onder andere kozijnen produceerden.