','

' ); } ?>

VEEL GESTELDE VRAGEN STAGE LOPEN

Je staat voor een keuze: een stageplaats kiezen. Wij denken graag met je mee en hebben daarom 10 veelgestelde vragen over stage lopen bij Van der Heijden voor je beantwoord.

De 10 veel gestelde vragen over stage lopen bij Van der Heijden 

1. Wat voor stages zijn er?

Ieder half jaar hebben wij diverse stages – 1e-, 2e- en 3e-jaars- en ook afstudeerstages. Je komt als stagiair(e) op een van onze drie onderdelen te werken (ontwikkeling, voorbereiding of uitvoering). Wij kijken graag samen met jou welke stage voor jou passend is. Wellicht is dat een stage werkvoorbereider of calculator, of is het toch uitvoerder.

Bekijk onze werken-bijpagina voor onze openstaande stageplekken.

2. Hoe is de begeleiding tijdens mijn stage?

Begeleiding is een belangrijk onderdeel bij stage lopen. Dat weten én snappen wij. Bij jouw stage krijg je een vaste en ervaren begeleider die samen met jou een-op-een aan de slag gaat. De manier van begeleiding kan verschillen, iedere student is immers anders. Er wordt gekeken naar je behoeftes, leerdoelen en ambities – en de begeleiding wordt daarop aangepast. Ook worden hierbij de eisen van school meegenomen.

Meer weten over de begeleiding? Lees het verhaal van onze stagebegeleider Jeroen.

3. Werk ik in een team of juist zelfstandig?

Beiden: tijdens je stage werk je zowel in een team als zelfstandig. Je krijgt bij ons veel vrijheid om je taken zelfstandig op te pakken en mag hieraan je eigen draai geven. Maar naast het leren door zelf te doen, is ook het (samen)werken in het team enorm belangrijk. Je behaalt immers samen de successen en dus ook je stage 😉

4. Hoe zijn mijn collega's?

Bij Van der Heijden werken we samen met ±80 gedreven, betrokken en gezellige collega’s. Ondanks de grootte zijn we echt één team en staan we iedere dag open om van elkaar te leren en te helpen. Het team is heel divers – van timmermannen, werkvoorbereiders, projectleiders tot marketeers aan toe. Van net afgestudeerde collega’s tot en met collega’s met tientallen jaren ervaring in de bouwbranche.

Meer weten over het team? Lees hun verhalen bij collega’s aan het woord.

5. Zijn er doorgroeimogelijkheden na mijn stage?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden binnen Van der Heijden. Veel van onze huidige medewerkers zijn na hun stage(s) bij ons blijven werken en hebben hun carrière hier voortgezet. Natuurlijk stopt leren en ontwikkelen niet bij het krijgen van de baan. Daarom bieden we jou graag de kans om diverse cursussen/trainingen en opleidingen te volgen naast je werk.

6. Wat zijn de werktijden tijdens de stage?

Dat is verschillend per stage – zo hebben we stages op kantoor en op de bouwplaats.

Werktijden op kantoor: 08:00 t/m 17:00 (in totaal 1 uur pauze tussen half 1 en half 2)
Werktijden op de bouwplaats: 07:00 t/m 16:00 (in totaal 1 uur pauze: ‘s morgens 2x een kwartier en om half 1 een half uur)

7. Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit:

stage lopen bij Van der Heijden sollicitatieproces

Heb je voordat je gaat solliciteren vragen over de vacature en/of stagemogelijkheden? Dan kun je natuurlijk altijd eerst bellen naar Emiel Bongers (06-82096408) of een mailtje sturen (sollicitatie@vd-heijden.nl).

8. Is er een stagevergoeding?

Voor wat hoort wat. Daarom staat er tegenover jouw werkzaamheden zeker een passende stagevergoeding.

9. Is het bedrijf goed bereikbaar?

Van der Heijden is goed bereikbaar met de auto, fiets, scooter én OV. Mocht je met de auto willen komen, dan kun je je auto gemakkelijk kwijt op onze ruime parkeerplaats. Kom je met het OV? Dan moet je nog wel een kleine tien minuten wandelen naar ons kantoor. Maar dat is gezond 😉

10. Is er een vrijdagmiddag borrel?

Maar natuurlijk is er een vrijmibo! Tijdens het werk hebben we plezier maar ook daarbuiten. We pakken iedere vrijdag samen met collega’s een drankje om het weekend goed in te luiden 😉 (Mits de coronamaatregelen het toelaten.)

Staat jouw vraag hier niet tussen? Aarzel niet en zoek contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of email. Vragen staat vrij!

Stage lopen bij Van der Heijden

Nog meer weten?

Wil je graag nog meer weten over stage lopen binnen Van der Heijden? Bekijk dan onze stage lopen pagina over hoe het is om hier stage te lopen – met o.a. ervaringen van (oud)-stagiaires, voordelen van bij ons stage lopen en meer.

Bouwen kán anders, en stage lopen ook!

Heb je vragen of wil je meer weten?
Bel of app naar Emiel Bongers via 06-82096408. Of mail naar sollicitatie@vd-heijden.nl