','

' ); } ?>

Een totaaloplossing voor één- en tweepersoons- huishoudens

Op een snelle manier kwalitatief goede woningen voor één en tweepersoonshuishoudens toevoegen aan uw aanbod? WISH 4 Future is een totaalconcept dat de ontwikkeling, engineering, realisatie en 50 jaar beheer en onderhoud omvat. Een financieel aantrekkelijk, schaalbaar woonproduct waarmee eenvoudig kan worden ingespeeld op veranderingen in de toekomst. Zo kan jij je richten op jullie kerntaak: de huurder een fijn en prettig (t)huis bieden.

Wonen In Sociale Huur voor de toekomst

De grote kracht van WISH 4 Future is de mate van flexibiliteit. WISH 4 Future is modulair inzetbaar. Zo kan de beukmaat en de woningdiepte naar wens worden aangepast. En op deze manier meer woningen bouwen op een beperkte oppervlakte. We hebben de woning zodanig ontworpen dat deze voldoet aan alle vereisten voor één- en tweepersoons huishoudens.

WISH 4 Future biedt je een duidelijk plan en genoeg keuzevrijheid. Tijdens een gesprek krijg je volledig inzicht in de volgende 6 onderdelen:

  • Total Cost of Ownership
  • Bouwtechniek
  • Kwaliteit
  • Proces
  • Financiën
  • Duurzaamheid

Samen gaan we voor slimmer, sneller en beter.
We bouwen verticaal zodat de woning sneller bewoond kan worden.

Sneller bouwen, minder verlet en schade op de bouwplaats. Én hogere kwaliteit, minder afval en minder weersafhankelijkheid. Dat is de gedachte binnen ons concept, dat voor 90% uit geïndustrialiseerde onderdelen bestaat. Plug-and-play: wanden zijn direct voorzien van alle installatieonderdelen. Een complete badkamer- en toiletruimte met sanitair.

Kwaliteitscontroles worden uitgevoerd op alle punten voordat iets de fabriek verlaat. Bij aankomst op de bouwplaats voeren we direct ingangscontroles uit.

Binnen twee weken is de woning volledig afgebouwd, zijn de installatie ingeregeld en is alles vakkundig gemonteerd: van de complete keuken tot en met de laatste schakelaar.

Visualisatie van plattegrond WISH 4 Future woning

Instapklaar, Schaalbaar én Betaalbaar.

Nieuwbouw 12 huurwoningen Spechtenlaan Odiliapeel

Een aantrekkelijke aanschafprijs inclusief het beheer en onderhoud.
De complete begroting, inclusief het onderhoudsplan, is zorgvuldig opgesteld en doorgerekend. Daardoor zie je exact wat je krijgt. Transparant is ook de berekening voor de totale stichtingskosten.

Ook zijn de totale kosten voor beheer en onderhoud inzichtelijk gemaakt. Voor de complete levensduur van 50 jaar is er een scenarioanalyse gemaakt voor de Total Cost of Ownership van de woning. Daarbij zijn ook de beheerskosten en restwaarde van materialen voor de waarderingsberekening meegenomen.

Wij geloven dat bouwen echt anders kan!

Projecten

21 sociale huurwoningen Area

41 sociale huurwoningen Mooiland

69 sociale huurwoningen Area

Icoon 24/7 strakke planning, Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Van idee tot onderhoud

Onze dienstverlening begint al bij het indienen van de omgevingsvergunning. En stopt pas als de eindgebruikers en jullie als opdrachtgever tevreden zijn over het beheer van de woningen. Iedere dag kan het slimmer, sneller en beter!

Icoon scherpe prijs lean ketensamenwerking, kansen en doorgroeien personeel Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Schaalbaar

Productietechnisch kunnen wij per dag alle onderdelen voor één woning fabriceren. We zijn in staat om 200 woningen op jaarbasis af te leveren. In samenwerking met onze partners in de keten kunnen we extra teams inzetten om nog verder op te schalen.

Icoon meedenken passend plan, Van der Heijden bouw en ontwikkeling

100% Goed

Bij oplevering verstaan wij sleuteloverdracht. We staat voor kwaliteit en streven altijd naar het ruim op tijd overdragen van een woning die 100% voldoet aan uw verwachting. Zo kan de huurder nog op diezelfde dag de woning betreden. 

Vrijblijvend contact

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen, we gaan graag met u in gesprek.