','

' ); } ?>

Een samenwerking met Area

In samenwerking met woningcorporatie Area bouwden we 21 sociale huurwoningen verdeeld over 2 locaties. Aan de spoorlaan te Veghel 6 woningen, bestaande uit twee bouwlagen. De andere 15 woningen, bestaande uit twee bouwlagen, staan achter de voormalige LTS te Veghel. De woningen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens. 

De woningen zijn gasloos en voorzien van een lucht-water warmtepomp. Een lucht-water warmtepomp haalt warmte uit de lucht en gebruikt deze om de woning te verwarmen of warm tapwater te produceren. Een lucht-water warmtepomp verwarmt een woning of tapwater op een energiezuinige manier. Er wordt namelijk al energie “gratis” uit de lucht gehaald. Ook zijn de woningen voorzien van een plat dak waarop zonnepanelen zijn geplaatst. De gevels bestaan uit verschillende gevelstenen en metselverbanden en in de achtertuinen staan houten (prefab) bergingen. 

Al eerder bouwden we  69 sociale huurwoningen op vijf verschillende locaties en 17 sociale huurwoningen in Veghel voor Area.

De buitenunit van een lucht-water warmtepomp haalt door middel van een koelmiddel en condensor warmte uit de buitenlucht. Deze warmte stuurt hij naar de binnenunit die dit gebruikt om het water te verwarmen. Dit warme water gaat vervolgens naar de verwarmingselementen en/of de waterleidingen. 

Wat Van der Heijden biedt, past bij wat wij willen.

Jan van Vucht Directeur-bestuurder van Area Lees meer

We hebben inmiddels onze kwaliteiten bewezen