','

' ); } ?>

WONINGEN MET EEN STABIEL RENDEMENT

Bij Van der Heijden helpen we beleggers in de woningmarkt al jaren aan slimme investeringen. Dat doen we met zorgvuldig gekozen locaties, gedegen marktkennis en treffende concepten. Oftewel, plannen die staan als een huis. Dat is het betere beleggen: een goed rendement en minimaal risico.

De juiste locatie

Letterlijk en figuurlijk het fundament onder je rendement. Van der Heijden vindt voor iedere belegger én doelgroep de juiste locatie. Een kwestie van ervaring en goed onderzoek.

Goed onderbouwd plan

Hebben wij alle kennis van de lokale markt in pacht? Nee, maar we doen wel grondig onderzoek naar onder meer doelgroep, huurniveau en concurrentie. Zo komen we tot een solide plan.

Scherpe prijs door lean werken en ketensamenwerking

Van der Heijden werkt met vaste partners die net zoals wij inhoud geven aan slim en kostenefficiënt samenwerken. Elke vorm van verspilling gaan we tegen.

Duurzame kwaliteit

Natuurlijk denken we mee over de exploitatie en het rendement in de toekomst. Dit zie je onder meer terug in de EPC-waarde en de onderhoudsvriendelijke materialen.

Belangen van belegger en bewoner verenigd

Even kijken door de bril van de bewoner, en dan weer door die van de belegger. Wij zijn niet anders gewend. Stap voor stap werken we toe naar het optimum.

Korte doorlooptijd

Is er een ‘go’ voor het project? Wij staan in de startblokken! Wij zijn in staat om in het hele traject de doorlooptijden te verkorten. Met een zeer korte bouwtijd als resultaat.

LOCATIE + MARKTKENNIS + MEEDENKEN = RENDEMENT

De lokale markt in beeld

Een succesvolle investering berust op goed onderzoek. Wij brengen alle relevante informatie over de doelgroep en de lokale markt helder in beeld en vertalen die naar een kansrijk plan

Op naar de ideale businesscase

We rekenen verschillende scenario’s door en komen samen tot het optimale plan. Qua bouw en kosten, maar ook qua toekomstrendement, terugverdientijd, risico en duurzaamheid. In overleg met de makelaar zetten we de puntjes op de i.

Totaaloplossing

Van der Heijden heeft specialisten op veel gebieden. Het complete traject van planvorming en bouw tot sleutelklare oplevering is bij ons in goede handen. De engineering verzorgen wij samen met ons zusterbedrijf Archifit.

 • De ideale mix van woongenot en circulair materiaalgebruik.

  Woonconcept Van der Heijden is ideale mix van woongenot en circulair materiaalgebruik. Zo bouw je ook met beton in no time betaalbare circulaire woningen. Betaalbare...

  • NOM
  • energieneutraal
  • Circulair
  • klimaatadaptief
  • BCI
  • duurzaam
 • Het toepassen van citumen in de praktijk

  Oogst en hergebruik van materialen, ontwerpen voor demontage en de toepassing van circulaire innovaties: zo maak je een containerbegrip als circulariteit concreet. Collega Lauran van...

  • Citumen
  • circulariteit
 • Nieuwe samenwerking projectontwikkeling

  Van der Heijden ontwikkelt markante woontoren Reitdiephaven in Groningen. Voor de ontwikkeling van deze woontoren vormt Van der Heijden projectontwikkeling een samenwerking met Waardevast b.v....

Een solide plan voorleggen waarin alle kennis van de lokale markt samenkomt; daar gaan wij voor. Zo bieden we beleggers de zekerheid van een stabiel rendement.

Ferry Verstappen, Commercieel manager Van der Heijden

Ferry Verstappen

Commercieel directeur

+31 (0) 486 46 18 55 fverstappen@vd-heijden.nl