geplaatst op 08 november 2023

Loading

Per 1 mei 2023 is Michiel Wiskie begonnen als controller bij ons vanuit de vestiging in Schaijk. Voorheen werkte Michiel 14 jaar bij een financieel adviesbureau en op een accountantskantoor. Hij maakte de overstap naar het bedrijfsleven om meer betrokken te zijn bij een bedrijf en koos gelukkig voor Team Van der Heijden.

Aan de andere kant van de tafel

“Ik ben persoonlijk benaderd via LinkedIn. Na 14 jaar dienstverlening wilde ik graag aan de andere kant van de tafel zitten, aan de bedrijfskant. Na het eerste contact ben ik de website en de berichten op sociale media gaan bekijken. Het zag er professioneel en modern uit. Met Bart Kuppen had ik een gezamenlijke connectie en zo is het balletje gaan rollen. De indruk tijdens de eerste tafelgesprekken was direct goed. Dit bedrijf heeft een heldere organisatiestructuur, een duidelijke visie en streeft vooruitgang na. Het past bij mij als persoon en bij mijn karakter. Ik word daar gelukkig van, wat misschien ook begrijpelijk is als je de functie van Controller hebt 😉.”

Open Brabantse cultuur

“Ik word geïnspireerd door de vrolijkheid en de gezellige sfeer binnen het bedrijf. De welbekende Brabantse gezelligheid. Iedereen is in voor een praatje, je ziet geen zure gezichten. Er heerst een open cultuur, collega’s hebben een open houding. Dat vind ik erg prettig om in te werken.”

Het allerleukste aan je vak?

“Het ontzorgen van collega’s. Dat kan ik doen door financiële stukken voor te bereiden, zodat er een basis ligt voor toekomstige beslissingen. Cijfers komen vaak achteraf, maar je kunt juist met cijfers ook heel proactief zijn naar de toekomst toe. Ik vind het erg leuk dat men hier vooruit wil met het bedrijf. Dat geeft mij de voldoening die ik zoek in mijn werk.”

Bouwen kán anders

“Wat Van der Heijden uniek maakt, is dat ze streven naar vooruitgang. Ze staan oprecht open om elke dag beter te willen presteren. Niet voor niets is het motto: ‘Samen slimmer, sneller, leuker en beter.’ Dat proef je in alles.”

Stappen zetten

“Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden. In de tijd dat ik hier werk, heb ik meerdere collega’s gezien die andere stappen hebben gezet. Dat kan zijn van de ene functie naar de andere, of juist doorgroeien in dezelfde functie. Je bent vrij om dit aan te kaarten, en er wordt naar je geluisterd.”

Samengevat

“Een bedrijf dat wil investeren, durft te beslissen, een duidelijke mening heeft en vooruit wil, met daarbij de Brabantse gezelligheid. Dat maakt dat ik een ideale combinatie vind in Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling.”

Ben jij nou ook op zoek naar deze combi? https://www.vd-heijden.nl/werken-bij/!