','

' ); } ?>

AANTREKKELIJKE HUURWONINGEN, VOOR BEWONER ÉN CORPORATIE

Huurwoningen ontwikkelen betekent de juiste balans zoeken. Tussen wooncomfort voor huurders, een haalbare investering voor de corporatie en duurzaamheid op de lange termijn. Van der Heijden werkt samen met woningcorporaties toe naar het optimum. Met woningen die te herkennen zijn aan een slimme indeling, lage kostprijs, korte bouwtijd én duurzame exploitatie.

Inzicht in kostprijs en marges

Slim en kostenefficiënt samenwerken zit in ons DNA. Net zoals transparantie. Wij laten je graag zien hoe de kostprijs tot stand komt, wat onze marge is en hoe die in elkaar zit.

Scherpe kostprijs door lean werken en ketensamenwerking

Van der Heijden werkt met vaste partners die net zoals wij inhoud geven aan slim en kostenefficiënt samenwerken. Elke vorm van verspilling gaan we tegen.

Totaaloplossing met meer klantwaarde

Van ontwerp- en vergunningproces tot bouw en oplevering: Van der Heijden kan je het complete traject uit handen nemen. Natuurlijk heb je een vast aanspreekpunt.

Duurzaam en energiezuinig

Slimme keuzes leiden tot comfortabele woningen met een laag energieverbruik en een gezond binnenmilieu. Nul op de meter? Een EPC van 0 of lager? Wij maken het waar.

Belangen corporatie en huurder verenigd

Duurzaam en onderhoudsarm voor de woningcorporatie; comfortabel voor de huurder. Door programma’s van eisen samen te voegen, creëren we een toekomstbestendige oplossing.

Korte doorlooptijd

Is er een ‘go’ voor het project? Wij staan in de startblokken! Wij zijn in staat om in het hele traject de doorlooptijden te verkorten. Met een zeer korte bouwtijd als resultaat.

"Ze maken waar wat ze beloven en zorgen dat wij nergens naar hoeven om te kijken."

Jan van Vucht Directeur-bestuurder van Area Lees meer

VAN ONTWERP- EN BESTEMMINGSPLANPROCES TOT OPLEVERING

Advies met oog voor de lange termijn

Welke wensen hebben de huurders van nu? En hoe dragen we bij aan een optimale exploitatie op de lange termijn? Bij Van der Heijden zijn we gewend om ieder vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken te benaderen. Wij denken mee en geven advies op basis van total cost of ownership.

Totaaloplossing

Het complete traject van planvorming tot bouw is bij ons in goede handen. Daarbij hoort ook het huurderscontact om de wensen met de huurders te bespreken. De engineering verzorgen wij samen met ons zusterbedrijf Archifit. Het resultaat? Duurzame, energiezuinige én comfortabele woningen die beantwoorden aan de wensen van zowel huurder als woningcorporatie.

Oplevering volgens een strakke planning

Bij Van der Heijden combineren we een gezonde dosis flexibiliteit met een strakke regie en stevige grip op onze processen. Het resultaat? Een korte doorlooptijd én een foutloze oplevering, geheel volgens planning. Op de afgesproken datum nemen de huurders de sleutel in ontvangst, dat is zeker.

 

  • Circulariteit in de woningbouw

    Circulariteit is een veel besproken begrip rondom duurzaamheid. Circulariteit richt zich op het minimaliseren van afval en op het maximaliseren van het hergebruiken van bouwmaterialen....

  • Bedankt Mooiland! Voor 50 jaar Samen Bouwen

    Mooiland en Van der Heijden – een traditie in Samen Bouwen Al 50 jaar werken wij samen met woningcorporatie Mooiland. En dat waarderen wij oprecht. Afgelopen...

  • Gemeente gebruikt opnieuw totaalconcept

    Gemeente Zaltbommel werkt aan betaalbare huisvesting: binnen 60 dagen zorgeloos wonen Van der Heijden bouw en ontwikkeling streeft samen met de gemeente Zaltbommel en pensioenuitvoerder/vermogensbeheerder...

“De belangen van huurders en de corporatie samenbrengen, dat is ons doel. En dan net zo lang puzzelen totdat het optimum is bereikt.”

Ferry Verstappen, Commercieel manager Van der Heijden

Ferry Verstappen

Commercieel directeur

+31 (0) 486 46 18 55 fverstappen@vd-heijden.nl