','

' ); } ?>

EEN BEDRIJFSPAND ALS EEN MAATPAK

Van distributiecentrum en productiebedrijf tot showroom en bankgebouw: onze ervaring in zakelijk vastgoed reikt ver. Toch gaan we elke opdracht blanco in. Iedere organisatie is tenslotte anders. Onze kracht? In de huid van de gebruiker kruipen en buiten de kaders denken. Onze ervaring doet de rest.

Luisteren en creatief meedenken

Elk bedrijf is uniek. Verwacht daarom vooral veel vragen van ons als je met ons om de tafel gaat. Zo komen we tot de kern van de klantvraag. Daarna komen we met creatieve oplossingen; maatwerk voor jouw organisatie.

Persoonlijke betrokkenheid

Dat je een vast aanspreekpunt hebt is logisch. Onze opdrachtgevers zijn positief verrast over onze persoonlijke betrokkenheid; van werkvloer tot directie.

Scherpe prijs door lean werken en ketensamenwerking

Van der Heijden werkt met vaste partners die net zoals wij inhoud geven aan slim en kostenefficiënt samenwerken. Elke vorm van verspilling gaan we tegen.

Inzicht in kostprijs en marges

Transparant samenwerken is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Wij laten je graag zien hoe de kostprijs tot stand komt, wat onze marge is en hoe die in elkaar zit. Samen zoeken we naar de scherpste kostprijs.

Extra toekomstwaarde door BREEAM, FM-GLOBAL en TAPA

Met het BREEAM-certificaat vergroot je de toekomstwaarde van je pand. Van der Heijden heeft ruime ervaring met BREEAM en zet die graag in voor jouw project

Korte doorlooptijd

Is er een ‘go’ voor het project? Wij staan in de startblokken! Wij zijn in staat om in het hele traject de doorlooptijden te verkorten. Met een zeer korte bouwtijd als resultaat.

"Precies dát is tekenend voor hoe wij het hele bouwproces hebben ervaren: duidelijke afspraken, meedenken, open communiceren en beloftes waarmaken."

Tom Wiersma Algemeen directeur Sanders|Fritom Lees meer

DE JUISTE VRAGEN STELLEN. EN GOED LUISTEREN …

Meedenken en adviseren

Hoe ziet de organisatie eruit? Hoe verlopen de processen? Wat zijn de uitdagingen? We vragen, luisteren, stellen nog meer vragen, brainstormen en brengen al die informatie samen in een treffende oplossing.

Op naar de ideale businesscase

Misschien kan een bepaald onderdeel nog net even slimmer, kan de bouwtijd korter of de kostprijs lager. Samen optimaliseren we het plan. Qua maakbaarheid, doorlooptijd, kostprijs én toekomstwaarde.

Totaaloplossing

Van der Heijden heeft specialisten op veel gebieden. Het complete traject van planvorming tot bouw is bij ons in goede handen. De engineering verzorgen wij samen met ons zusterbedrijf Archifit. Architecten selecteren we zorgvuldig, op basis van jouw vraag en ons gevoel daarbij.

 

 • Bedenken, bouwen, bewijzen.

  Megagroot en supersnel: een bouwproject dat past bij vidaXL. Honderdeenenveertigduizend vierkante meter distributiecentrum, binnen een jaar na verstrekking van de opdracht opgeleverd. Inclusief een niet-geplande...

  • mega distributiecentrum
  • Venlo
  • Trade Port Noord
 • Breeam Outstanding certificaat behaald

  Park Prologis DC 4 haalt hoogst haalbare BREEAM prestatie. Aan het in 2020 gebouwde distributiecentrum DC 4 te Eindhoven is officieel het certificaat BREEAM OUTSTANDING...

 • ”Bouwen met Van der Heijden is een feestje”

  Een feestelijke dag! Vandaag vieren we het feit dat ons nieuwbouwproject voor Koster Keunen in Bladel na slechts 5,5 week bouwen het hoogste punt bereikt....

Met ons eigen pand behaalden we de BREEAM-score ‘very good’. Vanuit die ervaring kunnen we ook onze opdrachtgevers uitstekend adviseren.

Algemeen directeur Emiel Bongers, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Emiel Bongers

Algemeen directeur

+31 (0) 486 46 81 24 ebongers@vd-heijden.nl