','

' ); } ?>

Projectontwikkelaar Den Bosch

Ben jij op zoek naar een projectontwikkelaar die actief is in de omgeving van Den Bosch? Dan kan Van der Heijden je verder helpen! Wij zijn een familiebedrijf, gebouwd op een fundament van passie en gedrevenheid. Al meer dan 130 jaar. Wat is de beste nieuwe invulling voor deze locatie, hoe kunnen processen zo efficiënt mogelijk worden aangevlogen en wat is de locatie waard? Die vraag stellen wij ons ook continu. Wij kunnen je helpen bij alle fases binnen het ontwikkel- en bouwproces. Het verzorgen van het vergunningentraject, de engineering en realisatie. Van idee tot en met oplevering. Alles onder één dak en met dezelfde mensen.

BOUWEN KÁN ANDERS

Meer informatie over ketensamenwerking Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Inderdaad. Wij denken dat bouwen echt anders kan. Onze kracht zit in de voorfase. Daar doen we meer dan verwacht. Voor ons is bouwen het bewijs van de beloftes die we vooraf gemaakt hebben, de oplossingen en alternatieven die we in eerdere fases bedacht hebben. Bouwen is het bewijs van wat we bedenken.

Wat kan je bij Van der Heijden verwachten? Transparantie en openheid is voor ons geen keuze of optie. Dit is onze overtuiging. Daar maken wij het verschil. Meedenken in het voortraject van projectontwikkeling, openheid in kostprijscalculatie; geen verkapte marges, geen onduidelijkheden of addertjes onder het gras. Wat wij echt belangrijk vinden is initiatief tonen en verantwoordelijkheid nemen om samen het doel te behalen. Zo stimuleren we elkaar en leren we door onafgebroken intelligenter, sneller, efficiënter, mooier en beter te bouwen. Zo bewijzen wij dat HOE GOED je bouwt of ontwikkelt een keuze is. En dat die volledig afhankelijk is van de keuze met WIE je dit doet. Wij zijn van der Heijden!

Uitvoerder bij LEAN planning Van der Heijden bouw en ontwikkeling
Koopwoningen Sint Michielsgestel Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Het resultaat: een plan dat klaar is voor de toekomst! Dat voldoet aan alle duurzaamheidseisen. Wij hebben een rijk portfolio aan diverse referentieprojecten opgebouwd, variërend in aantallen en type woningen. Wij richten ons zowel op de nieuwbouw als op herontwikkeling. Grote kans dus dat je zeker een van onze projecten al eens hebt gezien. Bekijk een deel van onze projecten hieronder. In ‘s-Hertogenbosch hebben wij drie voormalige kantoorgebouwen getransformeerd naar 61 appartementen. Wij laten je graag zien dat BOUWEN ANDERS KÁN.

Projecten

21 sociale huurwoningen Area

41 sociale huurwoningen Mooiland

69 sociale huurwoningen Area

Icoon 24/7 strakke planning, Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Van idee tot oplevering

Binnen iedere fase in het proces kunnen wij instappen. Wil je grond verkopen, hulp bij planvorming, het vergunningentraject en contact met de gemeente? Voor de totale ontwikkeling, realisatie en verkoop kan je bij Van der Heijden terecht.

Icoon scherpe prijs lean ketensamenwerking, kansen en doorgroeien personeel Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Verbeteren zit in ons DNA

Niet steeds opnieuw het wiel uitvinden. Maar inzetten op continue verbetering en het leren van vorige projecten, door innovatieve technieken en werkprocessen. Wij denken en handelen buiten de gebaande paden en zijn nieuwsgierig naar kansen en mogelijkheden. Voor ons betekent vernieuwing en verandering Meer mogelijk maken.

Icoon meedenken passend plan, Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Slimmer, Sneller, Beter Bouwen

Wij maken alle betrokkenen volwaardige leden van ons team. Gemeentes, de omgeving en ook onze klanten. Wat wij echt belangrijk vinden is initiatief tonen en verantwoordelijkheid nemen, om samen het doel te behalen. We stimuleren elkaar en leren door intelligenter, efficiënter en beter te te kijken naar wat er op de locaties mogelijk is. 

Frank van Wetten

stafmedewerker facilitair bij Stichting SAAM

Twee scholen die in rook opgaan. Deze ramp voltrok zich op oudejaarsavond 2014 in Uden. Stichting OOG en KIEM Onderwijs, beheerders van de scholen, besloten...

Lees meer

Conny Helder

voorzitter Raad van Bestuur SGE

Nieuwbouw maatschappelijk voorzieningscentrum Strijp-Z Soms is een gebouw niet zomaar een gebouw, maar de verwezenlijking van een visie. Dit geldt voor Strijp-Z – samen voor...

Lees meer

Joost en Elke Leijendekkers

Kopers

Thuis in ‘t Reut in Berghem In hun zoektocht naar een mooi huis om te gaan samenwonen zijn Joost (33) en Elke (31) Leijendekkers niet...

Lees meer

Vrijblijvend contact

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze projectontwikkelaars, we gaan graag met je in gesprek.