Projectontwikkelaar Den Bosch

Ben jij op zoek naar een projectontwikkelaar die actief is in de omgeving van Den Bosch? Dan kan Van der Heijden je verder helpen! Wij zijn een familiebedrijf, gebouwd op een fundament van passie en gedrevenheid. Al meer dan 125 jaar. Wat is de beste nieuwe invulling voor deze locatie, hoe kunnen processen zo efficiënt mogelijk worden aangevlogen en wat is de locatie waard? Die vraag stellen wij ons ook continu. Wij kunnen je helpen bij alle fases binnen het ontwikkel- en bouwproces. Het verzorgen van het vergunningentraject, de engineering en realisatie. Van idee tot en met oplevering. Alles onder één dak en met dezelfde mensen.

BOUWEN KÁN ANDERS

Van der Heijden projectontwikkeling

Inderdaad. Wij denken dat bouwen echt anders kan. Onze kracht zit in de voorfase. Daar doen we meer dan verwacht. Voor ons is bouwen het bewijs van de beloftes die we vooraf gemaakt hebben, de oplossingen en alternatieven die we in eerdere fases bedacht hebben. Bouwen is het bewijs van wat we bedenken.

Wat kan je bij Van der Heijden verwachten? Transparantie en openheid is voor ons geen keuze of optie. Dit is onze overtuiging. Daar maken wij het verschil. Meedenken in het voortraject van projectontwikkeling, openheid in kostprijscalculatie; geen verkapte marges, geen onduidelijkheden of addertjes onder het gras. Wat wij echt belangrijk vinden is initiatief tonen en verantwoordelijkheid nemen om samen het doel te behalen. Zo stimuleren we elkaar en leren we door onafgebroken intelligenter, sneller, efficiënter, mooier en beter te bouwen. Zo bewijzen wij dat HOE GOED je bouwt of ontwikkelt een keuze is. En dat die volledig afhankelijk is van de keuze met WIE je dit doet. Wij zijn van der Heijden!

Uitvoerder Van der Heijden bouw en ontwikkeling
koopwoningen Sint Michielsgestel Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Het resultaat: een plan dat klaar is voor de toekomst! Dat voldoet aan alle duurzaamheidseisen. Wij hebben een rijk portfolio aan diverse referentieprojecten opgebouwd, variërend in aantallen en type woningen. Wij richten ons zowel op de nieuwbouw als op herontwikkeling. Grote kans dus dat je zeker een van onze projecten al eens hebt gezien. Bekijk een deel van onze projecten hieronder. In ‘s-Hertogenbosch hebben wij drie voormalige kantoorgebouwen getransformeerd naar 61 appartementen. Wij laten je graag zien dat BOUWEN ANDERS KÁN.

Projecten

Nieuwbouw 53 gasloze woningen Isabellaveld

Nieuwbouw woningen “Laan van Uden”

Van idee tot oplevering.

Binnen iedere fase in het proces kunnen wij instappen. Wil je grond verkopen, hulp bij planvorming, het vergunningentraject en contact met de gemeente? Voor de totale ontwikkeling, realisatie en verkoop kan je bij Van der Heijden terecht.

Verbeteren zit in ons DNA.

Niet steeds opnieuw het wiel uitvinden. Maar inzetten op continue verbetering en het leren van vorige projecten, door innovatieve technieken en werkprocessen. Wij denken en handelen buiten de gebaande paden en zijn nieuwsgierig naar kansen en mogelijkheden. Voor ons betekent vernieuwing en verandering Meer mogelijk maken.

Slimmer, Sneller, Beter Bouwen.

Wij maken alle betrokkenen volwaardige leden van ons team. Gemeentes, de omgeving en ook onze klanten. Wat wij echt belangrijk vinden is initiatief tonen en verantwoordelijkheid nemen, om samen het doel te behalen. We stimuleren elkaar en leren door intelligenter, efficiënter en beter te te kijken naar wat er op de locaties mogelijk is. 

Conny Helder

voorzitter Raad van Bestuur SGE

Nieuwbouw maatschappelijk voorzieningscentrum Strijp-Z Soms is een gebouw niet zomaar een gebouw, maar de verwezenlijking van een visie. Dit geldt voor Strijp-Z – samen voor...

Lees meer

Frans Schouten

teammanager Uitvoering Projecten bij Mooiland

Doelmatig en duurzaam bouwen, en tegelijkertijd maximale kwaliteit voor een betaalbare huurprijs voor de doelgroep realiseren: dat is de opgave van Mooiland. Een uitdaging die...

Lees meer

Wynand Verhoef

acquisiteur onroerend goed MN Services

In opdracht van pensioenuitvoeringsorganisatie MN verzorgde Van der Heijden de ontwikkeling en realisatie van 38 huurwoningen in Zaltbommel. Wynand Verhoef, acquisiteur onroerend goed bij MN,...

Lees meer

Vrijblijvend contact

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze projectontwikkelaars, we gaan graag met je in gesprek.