','

' ); } ?>

VELE JAREN WOONPLEZIER IN EEN FIJNE BUURT

Je woning is je basis. Een plek die van jou is, en waar je rust en comfort vindt. Van der Heijden staat voor kwaliteitswoningen van mooie, duurzame materialen. Typerend zijn de doordachte indeling, ruimtelijke opzet en de nette afwerking. En natuurlijk kun je rekenen op volop keuzevrijheid en goede begeleiding.

Kwaliteit om trots op te zijn

Mooie, kwalitatief goede woningen die op alle fronten wat extra’s bieden. Zo worden onze woningen vaak ervaren. Daar zijn we trots op. Net zoals de bewoners zelf.

Goede begeleiding

Welke vensterbanken? Waar komen de stopcontacten? En wat regel je zelf? Onze bewonersbegeleider legt alles goed uit en helpt je om de juiste stappen te zetten.

Volop keuzevrijheid

Jouw woning moet echt van jou zijn. Daarom valt er bij ons meer te kiezen dan je keuken en badkamer. Een extra grote berging? Een aanbouw? Wij denken mee.

Duurzaam en energiezuinig

Met een woning van Van der Heijden ben je klaar voor de toekomst. Voor extra energiebesparende maatregelen schuiven onze specialisten graag bij je aan.

Korte doorlooptijd

Is er een ‘go’ voor het project? Wij staan in de startblokken! Wij zijn in staat om in het hele traject de doorlooptijden te verkorten. Met een zeer korte bouwtijd als resultaat.

Uitstekende service na oplevering

Onze service houdt niet op wanneer jij de sleutel in ontvangst neemt. Je kunt ons altijd bellen met vragen. En als er wat aan de hand is, staan we in no time bij je op de stoep.

Vanaf dag één helemaal thuis in 't Reut

Richard Uijlen Koper Lees meer

SAMEN BOUWEN AAN JOUW TOEKOMST

Keuzes voor persoonlijk woonplezier

Een woning kopen doe je maar één of een paar keer in je leven. Des te belangrijker is het dat jouw woning helemaal bij jou past. Onze bewonersbegeleider helpt je om er een echt thuis van te maken.

Handen uit de mouwen!

Dit geldt natuurlijk voor ons, en niet voor jou. Wel nodigen we je regelmatig uit op de bouw, zodat je met eigen ogen ziet hoe ver we zijn. Dit maakt het ook makkelijker om na te denken over de inrichting.

De sleutel in handen

Het moment is daar, je hebt de sleutel in handen. Voor jou start nu het leuke werk: de woning jouw persoonlijke sfeer geven en helemaal naar wens inrichten. Wij wensen je veel woonplezier! En zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Bel ons gerust.

Kwaliteitswoningen die passen in de omgeving, en tegelijkertijd een uniek karakter geven aan de wijk. Waarom is dat typisch Van der Heijden? Wij willen over tientallen jaren nog steeds trots zijn op de woningen die we hebben gebouwd.

Ferry Verstappen, Commercieel manager Van der Heijden

Ferry Verstappen

Commercieel directeur

+31 (0) 486 46 18 55 fverstappen@vd-heijden.nl