Natuurinclusief, Klimaatadaptief, Circulair en NOM

Algemene Projectinformatie

september 2022

Om de doelen in het klimaatakkoord te behalen en de CO2-uitstoot te verminderen, heeft de gemeente Vught de ambitie dat nieuwbouwwoningen klimaatneutraal moeten zijn. Met de ontwikkeling van de 17 energieneutrale woningen in Den Hoek wordt door de gemeente een goed begin ingezet om deze ambitie in de toekomst te verwezenlijken.  

Lees meer

Persbericht gunning Den Hoek

14.10 2022

Het college van B&W heeft de grond voor de bouw van zeventien duurzame woningen in het Plan Den Hoek in Helvoirt gegund aan Van der Heijden projectontwikkeling. Van de drie geselecteerde inschrijvers, scoorde het concept van Van der Heijden het best op de circulaire oplossingen en haalbaarheid. Wethouder Vos is blij met het resultaat van de aanbesteding én met de keuze voor de winnende partij.  Lees het hele bericht via de Lees Meer knop. 

Lees meer

Kennismaking Wethouder Vos

oktober 2022
Projectontwikkeling, woningbouw, betaalbare woningen Helvoirt, conceptwoning

Vandaag heeft er een inhoudelijke kennismaking plaatsgevonden tussen Wethouder Yvonne Vos van de Gemeente Vught en Arno en Herbert van der Heijden.

Lees meer

Projectwebsite online

circulaire en duurzame woningen helvoirt

Heb jij interesse in een van deze woningen, wil je de planning hiervan op de voet volgen? 

Maak jouw interesse kenbaar via WonenindenHoek.nl

Architecte aan het woord

oktober 2022

Architecte Marije Sanders van Archifit zette met trots haar handtekening onder het ontwerp van de 17 circulaire woningen. Met slimme ideeën en de nieuwste innovatieve toepassingen wist ze een woning te creëren die naast volop wooncomfort voor de huidige bewoners vooral ook voordelen heeft voor de toekomst. “Vrijwel ieder onderdeel van de woning kunnen we opnieuw gebruiken.”

Lees meer

Start verkoop bekend

18.11 2022

Vrijdag 18 november vindt de start verkoop van de 17 NOM woningen in plan Den Hoek te Helvoirt plaats in HelvoirThuis te Helvoirt.

Lees meer

Extra rentekorting

november 2022

Het kopen van een nieuwbouwwoning kent vele voordelen. Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt dan krijg je als klant bij Rabobank een duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Heb je daarnaast een actieve betaalrekening bij Rabobank dan krijg je tevens een betaalpakketkorting op je hypotheekrente.

Lees meer

Loting

28.11 2022
Helvoirt energiezuinig wonen

Vanaf vrijdag 18 november tot en met zondag 27 november (23:59 uur) kan jij je inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van dit project. Inschrijven doe je via: wonenindenhoek.nl

Maandag 28 november wordt er door OWK Notarissen te Vught de loting uitgevoerd. De uitslag hiervan wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Eerste gesprekken met de makelaar

november 2022
NOM woningen Vught

De loting is inmiddels door de notaris uitgevoerd. Personen die ingeloot zijn, hebben hierover bericht ontvangen. Zij worden aankomende weken uitgenodigd voor een gesprek met de makelaar.

Lees meer

70% verkocht

januari 2023

Begin januari bereikten we de mijlpaal waarop 70% van het plan officieel is verkocht. En dit is goed nieuws. Vanaf nu kan er gestart worden met de voorbereidingen van de bouw, zodat de toekomstige bewoners nog dit jaar hun sleutel in ontvangst kunnen nemen.

persbericht start bouw

24.04 2023
Den Hoek BCI Helvoirt

Van der Heijden bouwbedrijf is in opdracht van Van der Heijden projectontwikkeling uit Schaijk vandaag gestart met het aanbrengen van de bodemlussen voor de warmtepompen van deze Nul-Op-de-Meter-woningen. De woningen vallen in het betaalbare (tot € 250.000 VON) en middeldure segment (tot € 400.000 VON). Lees het hele bericht via de Lees Meer knop. 

Lees meer

Klein beginnen

mei 2023
Helvoirt contract getekend

Grote impact maken door klein te beginnen? Wat daar mee bedoelt wordt lees je via de Lees Meer knop. 

Lees meer

Een woning waar Natuurinclusief, Klimaatadaptief, Circulair en NOM bij elkaar komen.

Herbert van der Heijden, van der Heijden, Bouwen kan anders

Herbert van der Heijden

eigenaar

+31 (0) 486 46 18 55 herbert@vd-heijden.nl