','

' ); } ?>

Natuurinclusief, Klimaatadaptief, Circulair en NOM

Algemene Projectinformatie

september 2022

Om de doelen in het klimaatakkoord te behalen en de CO2-uitstoot te verminderen, heeft de gemeente Vught de ambitie dat nieuwbouwwoningen klimaatneutraal moeten zijn. Met de ontwikkeling van de 17 energieneutrale woningen in Den Hoek wordt door de gemeente een goed begin ingezet om deze ambitie in de toekomst te verwezenlijken.  

Lees meer

Persbericht gunning Den Hoek

14.10 2022

Het college van B&W heeft de grond voor de bouw van zeventien duurzame woningen in het Plan Den Hoek in Helvoirt gegund aan Van der Heijden projectontwikkeling. Van de drie geselecteerde inschrijvers, scoorde het concept van Van der Heijden het best op de circulaire oplossingen en haalbaarheid. Wethouder Vos is blij met het resultaat van de aanbesteding én met de keuze voor de winnende partij.  Lees het hele bericht via de Lees Meer knop. 

Lees meer

Kennismaking Wethouder Vos

oktober 2022
Projectontwikkeling, woningbouw, betaalbare woningen Helvoirt, conceptwoning

Vandaag heeft er een inhoudelijke kennismaking plaatsgevonden tussen Wethouder Yvonne Vos van de Gemeente Vught en Arno en Herbert van der Heijden.

Lees meer

Projectwebsite online

circulaire en duurzame woningen helvoirt

Heb jij interesse in een van deze woningen, wil je de planning hiervan op de voet volgen? 

Architecte aan het woord

oktober 2022

Architecte Marije Sanders van Archifit zette met trots haar handtekening onder het ontwerp van de 17 circulaire woningen. Met slimme ideeën en de nieuwste innovatieve toepassingen wist ze een woning te creëren die naast volop wooncomfort voor de huidige bewoners vooral ook voordelen heeft voor de toekomst. “Vrijwel ieder onderdeel van de woning kunnen we opnieuw gebruiken.”

Lees meer

Start verkoop bekend

18.11 2022

Vrijdag 18 november vindt de start verkoop van de 17 NOM woningen in plan Den Hoek te Helvoirt plaats in HelvoirThuis te Helvoirt.

Lees meer

Extra rentekorting

november 2022

Het kopen van een nieuwbouwwoning kent vele voordelen. Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt dan krijg je als klant bij Rabobank een duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Heb je daarnaast een actieve betaalrekening bij Rabobank dan krijg je tevens een betaalpakketkorting op je hypotheekrente.

Lees meer

Loting

28.11 2022
Helvoirt energiezuinig wonen

Vanaf vrijdag 18 november tot en met zondag 27 november (23:59 uur) kan jij je inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van dit project. 

Maandag 28 november wordt er door OWK Notarissen te Vught de loting uitgevoerd. De uitslag hiervan wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Eerste gesprekken met de makelaar

november 2022
NOM woningen Vught

De loting is inmiddels door de notaris uitgevoerd. Personen die ingeloot zijn, hebben hierover bericht ontvangen. Zij worden aankomende weken uitgenodigd voor een gesprek met de makelaar.

Lees meer

70% verkocht

januari 2023

Begin januari bereikten we de mijlpaal waarop 70% van het plan officieel is verkocht. En dit is goed nieuws. Vanaf nu kan er gestart worden met de voorbereidingen van de bouw, zodat de toekomstige bewoners nog dit jaar hun sleutel in ontvangst kunnen nemen.

persbericht start bouw

24.04 2023
Den Hoek BCI Helvoirt

Van der Heijden bouwbedrijf is in opdracht van Van der Heijden projectontwikkeling uit Schaijk vandaag gestart met het aanbrengen van de bodemlussen voor de warmtepompen van deze Nul-Op-de-Meter-woningen. De woningen vallen in het betaalbare (tot € 250.000 VON) en middeldure segment (tot € 400.000 VON). Lees het hele bericht via de Lees Meer knop. 

Lees meer

De BouwApp

april 2023
Informatie over gebruik De Bouwapp vidaXL

Heb jij hem al gedownload, De BouwApp? Via deze app kan je gratis en AVG-proof projectinformatie lezen, volg je de tijdlijn met foto`s en video`s, kan je jouw mening geven en kan je vragen stellen. Wil je weten hoe je de app op jouw telefoon of ipad installeert? Lees dan verder via de Lees meer knop.

Lees meer

Klein beginnen

mei 2023
Helvoirt contract getekend

Grote impact maken door klein te beginnen? Wat daar mee bedoelt wordt lees je via de Lees Meer knop. 

Lees meer

Officiële handeling

28.06 2023

Samen met de kopers, Gemeente VughtArchifit B.V. en Staete vierden we vandaag de officiële handeling.

Lees meer

Media officiële handeling

29.06 2023
Officiële handeling Helvoirt 17 duurzame woningen

Circulaire gronduitgifte

mei 2024
Alba Concepts BCI

Elke dag een frietje

14.09 2023

Technisch gezien zouden we 17 dagen achter elkaar een hoogste punt kunnen vieren. Want de huizen in Den Hoek worden verticaal gebouwd. Vandaag werd officieel stil gestaan bij de viering van dit heugelijke moment.

Lees meer

Eerste kijkersdag

18.09 2023
Kijkersdag Den Hoek Helvoirt 17 NOM woningen

Meten, puzzelen, dromen. Waar komt straks de bank en hoeveel stoelen komen er aan de eettafel? De eerste kopers van de 17 circulaire NOM woningen in Helvoirt konden hun meetlint er vast bij pakken. Vandaag kregen zij alvast de kans om de woningen van binnen te bezichtigen en de verschillende ruimtes op te meten. “𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘣𝘦𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯𝘪𝘴 𝘰𝘮 𝘫𝘦 𝘸𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘯𝘶 𝘵𝘦 𝘻𝘪𝘦𝘯.”- aldus de kopers van een van de woningen.

Volgende week kunnen de andere bouwnummers de woningen van binnen opmeten. Over enkele weken zal de inrichting definitief worden want dan kunnen de eerste kopers de sleutels in ontvangst nemen. 🗝️

Koplopers over circulariteit

19.09 2023

𝗕𝗿𝗮𝗯𝗮𝗻𝘁𝘀𝗲 𝗸𝗼𝗽𝗹𝗼𝗽𝗲𝗿𝘀 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗿𝗲𝗲𝘁 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗮𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗰𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮𝗶𝗿 𝗯𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻, 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗵𝘂𝗻 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀 𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗹𝗸𝗮𝗮𝗿.

Als lid van Brabantse Aanpak Circulair Bouwen ontvingen wij een delegatie koplopers binnen de bouwsector bij ons project 17 NOM woningen in Helvoirt.

 

Lees meer

In het nieuws I

22.09 2023

In het nieuws II

28.11 2023
Cirkelstad

Den Hoek ontcijfert: De CO2-impact van energieneutraal en circulair bouwen

Lees meer

Blijdschap werkt aanstekelijk. 🔑

december 2023
Overhandiging sleutel Kopers

Hier worden wij ook blij van. Zie de vrolijke gezichten van deze kopers. De eerste sleutels zijn eind vorige week overgedragen bij het project ‘Den Hoek’.

Naast dat deze prachtige woningen betaalbaar en financierbaar zijn, dragen ze ook bij aan een betere woon- en leefomgeving.

Wij wensen alle toekomstige kopers een fijne plek om thuis te komen, te groeien en herinneringen te maken.

Een huisje met een verhaal.

december 2023

Projectevaluatie

28.03 2024

𝗪𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗽𝗲𝗻 𝗲𝗹𝗸𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗲𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻.
Ons woningbouwproject in Helvoirt zijn wij met een hechte groep gestart. We hadden een ambitie: verticaal bouwen, het gebruik van nieuwe, duurzame materialen, kennismaking met BCI. Dit hadden we allemaal nog niet eerder gedaan, maar we hebben wel een doel. Fijne woon,- werk,- en leefomgevingen creëren, betaalbaar en op een zo efficiënt mogelijke manier. Hiervoor hadden we vooral bereidheid en creativiteit van onze partners nodig. Vooraf is er dus intensief contact geweest. Lopen we ergens tegenaan, dan pakken we het direct op en we verbeteren ons graag. Daarom houden we ook projectevaluaties. Wat ging er goed, wat kunnen we de volgende keer anders, slimmer, sneller of beter doen? Wij gaan voor Iedere dag beter.

Wij laten graag zien dat Bouwen anders kán!

Eindresultaat

mei 2024
Circulair woningbouwconcept

Inmiddels zijn de woningen opgeleverd en is onze fotograaf op locatie geweest om dit vast te leggen. 

Een woning waar Natuurinclusief, Klimaatadaptief, Circulair en NOM bij elkaar komen.

Projectontwikkelaar Lauran van Poppel, Van der Heijden, Bouwen kan anders

Privé: Lauran van Poppel

projectontwikkelaar

+31 (0) 486 46 81 21 lvanpoppel@vd-heijden.nl